20.9 C
Пазарджик
неделя, 16 юни, 2024

Иво Русев 50 години на сцената

Почетният плакет на областния управител връчи настоящият областен управител Иван Васев на актьора Иво Русев. Отличието е за цялостен принос към театралното изкуство и 50 годишния юбилей на театралната сцена на актьора Иво Русев. Иван Васев му пожела здраве и нови творчески успехи.

Той допълни, че Иво Русев е едновременно минало, настояще и бъдеще за пазарджишкия театър. Поздравителен адрес и парична награда му бяха връчени от директора на дирекция „Образование и култура“ към Община Пазарджик – Гергана Табакова.

Постановката „Сватбата на дребния буржоа“ по Бертолт Брехт се играе за втори път в историята на ДКТ „Константин Величков“ , а Иво Русев е изпълнявал същата роля преди двадесет години.

Зрителите на спектакъла имаха възможност да разгледат да разгледат и изложението с картини на Иво Русев по повод 50 години на пазарджишка сцена.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии