6.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Театрална постановка и фотографска изложба на Владимир Карамазов на фестивала Арт идея – Арт алея днес

Фестивалът на изкуствата Арт идея – Арт алея продължава днес с фотографската изложба Снимките говорят на актьора-фотограф Владимир Карамазов.

Изложбата „Снимките говорят“ с избрани негови фотоси са част от шестия конкурс на фотографска академия „Янка Кюркчиева“ за художествен анализ.

Всички текстове-анализи на финалистите ще придружават експонираните фотографии в изложбата. Тя ще бъде открита в 18.00 ч. в художествена галерия „Георги Машев“.

Постановката на Театър Нокс „Страшни травми от детската площадка“ от Раджив Джоузеф ще се играе от 19 ч. в Младежки дом Пазарджик.Входът е свободен.
Режисьор е Стефан Зарев, композитор Милен Апостолов. С участието на актьорите Анатолий Ставрев и Мария Панайотова.

На кратко за сюжета:
Представлението проследява накратко историята на Дъг и Кейлийн – най-добрия приятели още от деца, които цял живот се гонят през събитията на живота си, без да успеят да се достигнат и останат заедно за повече от 10 минути. Ще ги видите като деца, тийнейджъри и възрастни, както и в различни важни фази от живота на един човек. Ще ги видите щастливи, тъжни, ранени и уплашени. Ще ги видите цели и разпаднали се. Ще видите как понякога само един човек е достатъчен, за да се почувстваме като част от нещо цяло и истинско.
Проектът е финансиран от Министерство на културата.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии