23.9 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Новите лайвстайл решения за дома на LG предоставят комфорт и удобство на KBIS 2024

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Решенията за баня на компанията – PuriCare HydroTower и система за гладене –  осигуряват подобрена хигиена, лесна употреба и оптимален дизайн

LG Electronics представя редица лайфстайл решения за дома на изложението Kitchen & Bath Industry Show 2024 (KBIS) в Лас Вегас, САЩ, което се провежда от 27 до 29 февруари. Последните иновации на компанията, сред които устройство за баня, PuriCare™ HydroTower и системата за гладене, използват усъвършенствани технологии и удобен за употреба дизайн, за да подобрят и обогатят ежедневния начин на живот.

Решение за по-добро изживяване в банята

LG подобрява потребителско изживяване в банята – едно от основните помещения в дома, като предлага решения за баня, които осигуряват удобство и комфорт. Smart Bath and Shower Purifier на LG предлагат освежаващо изживяване под душа, като осигуряват свежа, пречистена вода чрез усъвършенстван воден филтър. Системата интелигентно следи употребата на вода и предоставя навременни сигнали за подмяна на филтъра, за да гарантира постоянния поток от чиста вода.

За по-голям комфорт по време на ежедневния душ, Smart Bath and Shower Purifier на LG използва термостатите, за да поддържа избраната температура на водата. Интуитивният контролен модул разполага с цифров дисплей, който позволява на потребителите да виждат текущата температура на водата, което улеснява регулирането на топлата и студената вода, според техните изисквания. Иновативният продукт за баня на LG включва и Smart Airflower, който поддържа комфортна среда в банята, като активно контролира температурата и влажността на въздуха. Проектиран да циркулира бързо въздуха и да намалява влагата, Smart Airflower е оборудван с два вентилатора, които извличат влагата, и един, който изпраща топъл, сух въздух.

Третата част от новото устройство е универсално интелигентно огледало, което служи като център за базирани на AI услуги, предоставя полезно съдържание, включително съвети за ползване на душа и ваната, а същевременно функционира и като обикновено огледало.

PuriCare HydroTower за хигиена, здраве и удобство

LG PuriCare HydroTower съчетава най-съвременните технологии за пречистване и овлажняване на въздуха и се отличава със стилна форма, която допълва всеки интериор или пространство. На KBIS 2024 е международния му дебют, но HydroTower бе успешно пуснат на пазара в Южна Корея миналата година, където надхвърля 10 000 продадени бройки само за 50 дни.

Произвеждайки освежаваща, пречистена мъгла, HydroTower поддържа чисто водоснабдяването и резервоара си, като използва усъвършенствани технологии, които премахват вредните вещества и минерали и предотвратяват образуването на котлен камък¹´². Иновативният продукт на LG загрява водата до 100о С , за да спре развитието на бактерии³, осигурявайки не само спокойствие на ума, че всичко е пречистено, но и напълно ефективно овлажняване. Освен това HydroTower е в състояние да филтрира ултрафините прахови частици намиращи се във въздуха, осигурявайки по-здравословна и приятна среда в помещенията.

Преди да стартира функцията по овлажняване, PuriCare HydroTower използва пара, за да почисти и изсуши въздуха, през който ще преминат частиците влага, което допълнително повишава хигиената5. Удобният дизайн позволява лесно отстраняване и разглобяване на компонентите – както капака, така и резервоара за вода – за удобно почистване и изплакване. Нещо повече, устройството може бързо да достигне желаното от потребителя ниво на влажност, осигурявайки оптимално ниво на овлажняване от 700 см3 (23,6 унции) на час.

Система „всичко в едно“ за гладене

Технологично усъвършенствана и елегантно опростената система за гладене на LG осигурява ефективно премахване на всякакво намачкване по дрехите, за да помогне на потребителя да усъвършенства личния си стил. Продуктът съдържа елегантна сгъваема дъска за гладене с вградена парна ютия и място за съхранение на аксесоарите. Системата за гладене генерира пара с високо налягане от пет бара – пет пъти повече от налягането на конвенционална парна ютия – за да изглади нежеланите гънки. Допълнителната мощност на парата се осигурява от генератор с високо налягане и от вътрешната отоплителна система, вградена в повърхността на дъската за гладене. Частиците пара под високото налягане, получено при гладенето, проникват в тъканите, за да намалят значително появата на гънки.

Включвайки два вентилатора, които помагат за отстраняване на влагата от дрехите, стилизиращата дъска работи за предотвратяване на свиването на тъканите, което я прави подходяща за употреба на деликатни тъкани. Удобният дизайн предлага лесно регулиране на височината на дъската, бутон „holding“, който автоматично блокира колелата на масата по време на гладене, както и лесно-сгъваем дизайн за безпроблемно съхранение.

„LG се вълнува да представи на посетителите на KBIS 2024 изключителни иновации за дома, включително системата за баня, PuriCare HydroTower и иновативната маса за гладене“, каза Лю Дже-Чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ще продължим да представяме решения за интелигентен живот в различни категории, дълбоко вкоренени в разбирането ни за начина на живот на клиентите, като се стремим да бъдем водещи на пазара чрез иновации за по-добър живот.“

Новите решения за дома на LG ще бъдат изложени на щанда на компанията (West Hall #2343, Las Vegas Convention Center) по време на KBIS 2024 в Лас Вегас, Невада.

# # #

1 Тествано от Korea Textile Inspection & Testing Research Institute (KOTITI) с помощта на HydroTower модел HY703RWAA за измерване на концентрацията на веществата, които причиняват твърдост на водата (чешмяна вода), чрез сравняване на концентрацията след филтъра с първоначалните нива, което води до 99,9 % отстраняване на котления камък, предизвикан от калций и магнезий. Действителната производителност може да варира в зависимост от средата на използване.

2 Тествано от Korea Conformity Laboratories (KCL) с помощта на HydroTower модел HY703RWAA за измерване на ефективността на филтриране (остатъчен хлор в чаша), допълнителната ефективност на филтриране (твърдост на водата) и стабилността на разтваряне. Резултатите показаха 100-процентова степен на отстраняване на остатъчния хлор, 100-процентово отстраняване на твърдостта на водата и съответствие със стандартите за безопасност при разтваряне. Това е различно от филтрирането за пречистване на питейна вода. Действителната ефективност може да варира в зависимост от средата на използване.

3 Намалява 99,999 процента от вредните бактерии в резервоара за вода. Тествано от Korea Textile Inspection & Testing Research Institute (KOTITI) и Korea Testing & Research Institute (KTR) с помощта на тестовия модел HydroTower HY703RWAA, измерващ броя на бактериите (Staphylococcus aureus, Bacilluspneumoniae, Klebsiella pneumoniae) във водата при условия на 20±5оС и 50±10% влажност след приключване на режима „стерилизация на водата с овлажняване“. Действителната ефективност може да варира в зависимост от средата на използване.

4 Намалява 99,999 процента от свръхфиния прах с размер едва 0,01 микрометра. Тествано от Korea Conformity Laboratories (KCL) с помощта на HydroTower модел HY703RWAA за измерване на степента на отстраняване на прах в режим Clean Turbo при условия на 23±1,0оС и 50±2,0% влажност на въздуха в помещението. Действителната производителност може да варира в зависимост от средата на използване.

5 Тествано от Вътрешната лаборатория на LG с помощта на HydroTower модел HY703RWAA за измерване на промяната в теглото на пътя на потока на овлажняване след един час работа в режим на турбо овлажняване, след което спиране на работата (автоматично изсушаване) при условия на 23±2оC и 50±10% влажност на въздуха. Действителната производителност може да варира в зависимост от средата на използване.

За LG Electronics, Inc.

LG Electronics е световен иноватор в технологичната и консуматорската електроника с присъствие в почти всяка държава и международен човешки ресурс от над 74 000 души. Четирите бизнес подразделения на  LG – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle component Solutions и Business Solutions – са с общ глобален приход от над 80 трилиона корейски вона през 2022 година. LG е водещ производител на потребителски и търговски продукти като телевизори, електродомакински уреди, климатична техника, монитори, роботи в сферата на услугите, автомобилни компоненти, както и висок клас брандове като LG SIGNATURE и LG ThinQ, познати по целия свят. За повече информация относно LG Electronics, моля, посетете www.LGnewsroom.com.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии