2.9 C
Пазарджик
четвъртък, 29 февруари, 2024

9-годишно дете се нуждае от помощ за лечение

Анастасия Бончев е една от изявените състезателки на Модел яхт клуб Пазарджик. Въпреки че със семейството си живее в Бургас, момичето редовно печели златни отличия за пазарджишкия си отбор. Най-много на успехите на своята кака се радва 9-годишната Кристин. За нея обаче в момента не само спорта, а изобщо самостоятелното движение са непосилни. Кристин страда от Детска церебрална парализа и се нуждае от лечение. Семейството на Криси не може само да поеме разходите и търси подкрепа.

Здравословните проблеми не сломяват духа на детето. То се стреми към активност според възможностите си, ученолюбива е и родолюбива.

Регресът в състоянието на Криси може да бъде спрян ако има достатъчно добри хора. Следващата седмица тя ще бъде приета в клиниката в Турция, където и предстои дълъг път, за да бъде подобрено нейното състояние. По-малката сума от 6 500 евро е събрана и преведена в болницата. Остава по-голямата от 12960 евро за шестмесечната рехабилитация.

Ето и дарителската сметка на Кристин:
BG98RZBB91551008386252
РАЙФАЙЗЕН БАНК
Кристин Красимирова Бончева

 

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии