21.8 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Близнаци днес ще ви се наложи да кажете на някого горчива истина, Лъвове не търсете под вола теле

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен

През този ден не очаквайте от себе си и от другите последователност. Мнението ви от сутринта ще е съвсем различно през втората половина на деня.

Телец

През този ден не правете избори. Ситуацията ще е прекалено динамична за решения. Ограничете се с ролята на внимателен наблюдател.

Близнаци

През този ден ще се наложи да кажете някаква горчива истина на някого. Не пестете истината, ако човек ви е близък и е в опасност.

Рак

През този ден малко от нещата, които ще ви се сторят хубави в действителност ще са такива. Повечето ситуации ще са със скрити опасности.

Лъв

През този ден не търсете под вола теле или поне не го показвайте. Ако имате нещо наум, просто изчакайте и не издавайте намеренията си.

Дева

Тази неделя не изневерявайте на принципите си. Това е едно от нещата, които формират същността на човека. Не предавайте себе си.

Везни

През този ден не търсете съвети у другите за вашия личен живот. Анализирайте ситуацията единствено от своята гледна точка и бъдете самостоятелни.

Скорпион

Тази неделя вероятността да се случи объркване в комуникацията е прекалено голяма. Не изказвайте крайно мнение, може да съжалявате.

Стрелец

Тази неделя оставете доказването на истината за друго време. Рискът да останете неразбрани и това да вложи важни отношения е голям.

Козирог

Тази неделя не очаквайте стабилност. Бъдете гъвкави и адаптивни, за да може да се нагодите към променящите се обстоятелства.

Водолей

Тази неделя далновидността ви ще ви помогне да избегнете много проблеми. Стъпвайте внимателно, не афиширайте намеренията си.

Риби

Тази неделя ще бъдете победител в сложна ситуация. Уроците ви ще са важни и ще извлечете много ползи от от тях . Късметът ще е на ваша страна.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии