10.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Девите да не дават пари назаем днес

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си.

Телец
Денят ще блести с особен успех за Телците. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте.

Близнаци
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа.

Рак
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Раците. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.

Лъв
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите.

Дева
Днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност.

Везни
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек.

Скорпион
Четвъртък ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Уместно ще е да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Стрелец
В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Козирог
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Очертават се парични печалби от успешна дейност. През четвъртък внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Водолей
Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Денят е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е неблагоприятен за активна работа.

Риби
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии