23.9 C
Пазарджик
понеделник, 27 май, 2024

Днес Телците ще са обект на ухажване

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Ще се чувствате подмладени.

Телец
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.

Близнаци
Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре.

Рак
Днес сте с променливо настроение. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Денят ще е подходящ за занимания с изкуство.

Лъв
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо.

Дева
Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Сряда ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Дева, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност.

Везни
Сряда не е еднозначен ден за Везните. Денят Ви обещава хармония в отношенията. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си.

Скорпион
Сряда ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Стрелец
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба – за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Козирог
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Движете се повече и общувайте активно с околните. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

Водолей
Имате куп неща за вършене. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Въпреки задачите, намерете време за почивка. Денят е подходящ за кратки пътувания или контакти с хора в чужбина. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до финансовите въпроси. Изясняват се нещата в любовта. Дайте нужното внимание на човека, който Ви разбира.

Риби
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Денят ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии