27.8 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Допълнителни приходи за представителите на Овните

Добро настроение днес за Скорпионите

Овен – Не е изключено да получите допълнителен приход от случайно изпълнена краткотрайна задача или услуга. Създайте някакво развлечение за себе си и близките, без да се люшкате в крайности като разточителност и скъперничество.

Телец – Идеи, вдъхновение и ентусиазъм няма да ви липсват, но с обезпечението и екипировката ситуацията ще е леко затруднителна. Съобразете се с ресурсите, с наличностите, най-вече с времевите си възможности преди да се насочите към конкретна дейност. Изберете онази, която бихте могли да довършите със собствени сили.

Близнаци – Не се съмнявайте в себе си, няма занимание, което би ви затруднило. Свършете отложеното, дотъкмете изоставеното и се посветете на предпочитаното. С увереност ще можете да заявите, че сте имали един прекрасен ден.

Рак – Успехи ще постигнете в самостоятелната работа. Всичко, с което се заемете без чужда намеса не само ще ви хареса и ще ви зарадва, но и ще се почувствате горди от уменията и постиженията си.

Лъв – Поредица странни и в известен смисъл забавни съвпадения ще ви зарадва и развесели. Първо ще научите нещо ново, а след това ще можете даже да приложите наученото. Единственото правилно заключение в такъв момент е, че късметът ви е проработил.

Дева – Изведнъж ще се окаже, че имате много повече работа, отколкото сте предполагали и тази мисъл може леко да ви стресира. Намалете темпото, дайте си минутка за размисъл, подредете схемата и незабавно си осигурете помощници. Ако ги мотивирате достатъчно убедително, всичко ще бъде свършено „за норматив“.

Везни – Неочаквана покана за участие в осъществяването на чужд проект ще ви зарадва и въодушеви. Не отказвайте, дори да не сте наясно в какво точно ще се състои задачата ви. Може да не сте от най-опитните участници в екипа, но пък добре ще се позабавлявате.

Скорпион – Гаранция за добро настроение е подходящата компания. От вас се изисква само да изберете с кого желаете да общувате в днешния ден. Дали ще се посветите на приятелите, на роднините или на семейството – няма никакво значение. Важното е да се чувствате „в свои води“.

Стрелец – Обстоятелствата ще са динамични. От значение е да мислите бързо и да реагирате осъзнато. Правилната комбинация на логика и интуиция ще ви помогне да финализирате идея, която замисляте от няколко седмици.

Козирог – Безпроблемно ще се справите с уреждане на сложни въпроси с роднини, съседи или приятели. Мисълта ви е ясна, ще успеете да им представите разбираемо всичките си концепции и да стигнете до вариант, който всички ще припознаят като изгоден за себе си.

Водолей – Успешен ден, изпълнен с нови възможности, осъществени желания, почти изцяло сбъднати мечти. Част от тях ще зависят или ще са свързани с чужда воля, но по специфичния си чаровен начин, ще успеете да спечелите благоразположението на хората, чието съгласие ви е необходимо, информира Bulgaria On Air.

Риби

Не ограничавайте контактите си. Привлекателни сте и ще успеете да направите устойчиво добро впечатление даже на хора, които рядко изразяват добро мнение за някого. Опитайте се да обсъдите въпроси, които биха ви осигурили професионален напредък.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии