13.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Една зодия трябва да разчита само на своите сили и скрити ресурси

Дневен хороскоп за днес за 14 май

Хороскоп за днес за зодия Овен
Благоприятен ден за контакти, сключване на сделки и бракове. Звездите са разположени толкова добре, че всички ваши дела са напълно успешни. Днес усещате незримата поддръжка на Висшите сили.

Хороскоп за днес за зодия Телец
Днес сте по-активни и предприемчиви, любознателни и контактни. Засилва се и сексуалното ви влечение. Възможни са редица промени в делово отношение и в брака.

Хороскоп за днес за зодия Близнаци
Периодът преминава под знака на хитрости и раздвояване на съзнанието. Днес има опасност от хранителни отравяния. В делови план късметът може да ви изневери във всеки един момент.

Хороскоп за днес за зодия Рак
Отговорен период, през който трябва да избягвате експериментите. Действайте само рутинно. Звездите ви препоръчват днес да се захващате с неща, от които наистина разбирате.

Хороскоп за днес за зодия Лъв
Днес повечето от вас са привлечени от индивидуалната работа. Възможно е вследствие колебание на настроението да ви е трудно да работите с хората от които зависите.

Хороскоп за днес за зодия Дева
Подмолни пречки, поставени от недоброжелатели или стечение на обстоятелствата може да попречи на набелязаните ви планове днес или да доведе до нула резултатите ви от дълги усилия.

Хороскоп за днес за зодия Везни
Разчитайте само на своите сили и скрити ресурси. Задкулисното манипулиране, свързано с обществените отношения е в полето на вашите дейности.

Хороскоп за днес за зодия Скорпион
Засилва се желанието ви за обществена дейност и романтични изживявания. Не е изключено вашите действия да надхвърлят приетите норми.

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Вие сте пълни със сили и енергия и сте готови да поемете отговорността да бъдете лидери. Необходимо е да проявите твърдост и решителност. Днес ви е трудно да оцените ситуацията и да направите правилния избор.

Хороскоп за днес за зодия Козирог
Стремежът ви да постигнете на всяка цена набелязаните цели ви кара да действате с непозволени средства. Това снижава авторитета ви в очите на околните и дори може да предизвика конфликтни ситуации.

Хороскоп за днес за зодия Водолей
Заедно със събуждащата се природа усещате потребност от любов. Чуруликането на птиците, трепета на листата и зелената трева пробуждат във вас вдъхновение. Днес сте готови да срещнете романтичната любов.

Хороскоп за днес за зодия Риби
При жените от знака е възможно нарастване на напрежението, което може да ги въвлече в разногласия с околните. При мъжете от знака са вероятни грешки поради невнимание.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии