Хороскоп за 1 април

01.04.2023 13:08 319 Коментари: / Добави коментар Източник: България Он Еър Редактор: Силвия Катранкова Общество
Хороскоп за 1 април

Овен - От вас зависи как ще използвате собствената си енергия. Мислете за нещата такива, каквито бихте желали да бъдат, а не за предположения, от които ви е страх. Правилната гледна точка е основна предпоставка за правилни решения.

Телец - Преживяванията ще са контрастни. От стимулиращи и окуражаващи разговори с приятели до твърде досадни спорове с някого от роднините. Парадоксалното е, че най-далечните от тях ще имат най-големи и в същото време неоснователни претенции. Отстоявайте позициите си по начин, който не би предизвикал остри сблъсъци.

Близнаци- Напрегнат ден. Може да се почувствате като персонаж от поредицата: "Разкази с неочакван край". Силното ви оръжие в такива моменти е чувството за хумор, което и този път ще ви спаси от евентуални неприятности.

Рак - Ще направите всичко, което искате, ако действително знаете какво искате. Започнете ли да се колебаете между две и повече желания, наистина ще си останете само на етапа на размислите и бездействието.

Лъв - Каквито и промени да замисляте, започнете ги и ги осъществявайте, спазвайки стриктно изискванията на закона. Проверявайте предварително забраните, с които би трябвало да се съобразите. Никой няма да ви оправдае, ако сте ги нарушили поради незнание.

Дева - Ще се наложи да насочите вниманието си към стари теми и сюжети. Промяната на обстановката ще ви позволи да промените и вече приложени решения, да ги актуализирате и подобрите обстоятелствата в свой интерес.

Везни - Избягвайте проблемните разговори и сложните решения. Няма да стигнете до окончателна концепция по нито един от въпросите, които ви вълнуват и усещането за безсилие или безизходица може да ви се отрази депресиращо.

Скорпион - Преценявайте внимателно дали и в кои публични мероприятия да се включите. Съществуват предпоставки за инцидент, попадане в конфликтна ситуация. Не се намесвайте в разправии, основани на политически или спортни пристрастия.

Стрелец - Контактите ще са интензивни. Възможно е да се появи и вариант за непредвидено кратко пътуване с приятна компания. Не го пропускайте. Заедно с разходката и развлечението ще успеете да осъществите и някаква търговска уговорка.

Козирог - Потърсете най-новата публикувана информация и практики, прилагани във вашата професионална сфера. Запознайте се подробно, постарайте се да усвоите най-важното. Ще се явите подготвени на дискусия, в която съвсем непредвидено ще можете да се включите.

Водолей - Подхождайте предпазливо към осъществяването на новите си занимания. Не бързайте да се заемате, ако имате дори минимални неясноти. Има опасност да допуснете грешки, но няма да знаете, че са такива и корекциите може да се окажат невъзможни или пък твърде скъпи.

Риби - Стремете се да постигнете баланс между мислите и чувствата си. Само така ще можете да оцените обективно случващото се около вас и да намерите собственото си място в цялостната обстановка.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Бириманджаро започва на 2 юни
29.05.2023 18:39 74
Бириманджаро започва на 2 юни

От 2 до 4 юни в Пазарджик ще се проведе четвъртият фестивал за занаятчийска бира ...

Къщата-музей Райна Княгиня е най-посещаваният туристически обект през 2022 г.
29.05.2023 18:06 56
Къщата-музей Райна Княгиня е най-посещаваният туристически обект през 2022 г.

Поредно признание за делото и мястото на Райна Княгиня в историческата памет на б...

Жители на Мало Конаре с награди по програмата Граждански импулс
29.05.2023 17:47 265
Жители на Мало Конаре с награди по програмата Граждански импулс

Жители на най-голямото село в община Пазарджик – Мало Конаре бяха наградени...

ТМ+

ШЕДЬОВРИ НА ДОМАШНОТО ЗАБАВЛЕНИЕ И МОДЕРНИЯ ЖИВОТ: ЕВОЛЮЦИЯТА НА LG OLED ПРОДЪЛЖАВА
29.05.2023 14:27 84 Техно
ШЕДЬОВРИ НА ДОМАШНОТО ЗАБАВЛЕНИЕ И МОДЕРНИЯ ЖИВОТ: ЕВОЛЮЦИЯТА НА LG OLED ПРОДЪЛЖАВА

През изминалото десетилетие, LG затвърждава своето лидерство на пазара на първокл...

Ползите от лимоните
29.05.2023 13:27 112 Общество
Ползите от лимоните

Лимонът е яркожълт, цитрусов плод с кисел вкус. Оригинално произлизащ от територи...

Изграждайте мускули, хапвайки сьомга и кайсии
29.05.2023 11:09 152 Общество
Изграждайте мускули, хапвайки сьомга и кайсии

Знаете ли, че богатите на протеини храни са от съществено значение за изгражданет...

Хороскоп за 29 май
29.05.2023 09:41 224 Общество
Хороскоп за 29 май

Овен - Правите добро впечатление на шефа си и печелите доверието му. Посещ...