29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Хороскоп за 1 април

Овен – От вас зависи как ще използвате собствената си енергия. Мислете за нещата такива, каквито бихте желали да бъдат, а не за предположения, от които ви е страх. Правилната гледна точка е основна предпоставка за правилни решения.

Телец – Преживяванията ще са контрастни. От стимулиращи и окуражаващи разговори с приятели до твърде досадни спорове с някого от роднините. Парадоксалното е, че най-далечните от тях ще имат най-големи и в същото време неоснователни претенции. Отстоявайте позициите си по начин, който не би предизвикал остри сблъсъци.

Близнаци- Напрегнат ден. Може да се почувствате като персонаж от поредицата: „Разкази с неочакван край“. Силното ви оръжие в такива моменти е чувството за хумор, което и този път ще ви спаси от евентуални неприятности.

Рак – Ще направите всичко, което искате, ако действително знаете какво искате. Започнете ли да се колебаете между две и повече желания, наистина ще си останете само на етапа на размислите и бездействието.

Лъв – Каквито и промени да замисляте, започнете ги и ги осъществявайте, спазвайки стриктно изискванията на закона. Проверявайте предварително забраните, с които би трябвало да се съобразите. Никой няма да ви оправдае, ако сте ги нарушили поради незнание.

Дева – Ще се наложи да насочите вниманието си към стари теми и сюжети. Промяната на обстановката ще ви позволи да промените и вече приложени решения, да ги актуализирате и подобрите обстоятелствата в свой интерес.

Везни – Избягвайте проблемните разговори и сложните решения. Няма да стигнете до окончателна концепция по нито един от въпросите, които ви вълнуват и усещането за безсилие или безизходица може да ви се отрази депресиращо.

Скорпион – Преценявайте внимателно дали и в кои публични мероприятия да се включите. Съществуват предпоставки за инцидент, попадане в конфликтна ситуация. Не се намесвайте в разправии, основани на политически или спортни пристрастия.

Стрелец – Контактите ще са интензивни. Възможно е да се появи и вариант за непредвидено кратко пътуване с приятна компания. Не го пропускайте. Заедно с разходката и развлечението ще успеете да осъществите и някаква търговска уговорка.

Козирог – Потърсете най-новата публикувана информация и практики, прилагани във вашата професионална сфера. Запознайте се подробно, постарайте се да усвоите най-важното. Ще се явите подготвени на дискусия, в която съвсем непредвидено ще можете да се включите.

Водолей – Подхождайте предпазливо към осъществяването на новите си занимания. Не бързайте да се заемате, ако имате дори минимални неясноти. Има опасност да допуснете грешки, но няма да знаете, че са такива и корекциите може да се окажат невъзможни или пък твърде скъпи.

Риби – Стремете се да постигнете баланс между мислите и чувствата си. Само така ще можете да оцените обективно случващото се около вас и да намерите собственото си място в цялостната обстановка.

Източник: България Он Еър

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии