11.9 C
Пазарджик
вторник, 27 февруари, 2024

Хороскоп за 10 декември

Овен – Не ограничавайте инициативата си. Ако ви е необходимо да привлечете нечие внимание, бъдете последователни и искрени. Дори част от идеите ви да не получат подкрепа, останалите ще са осъществими.

Телец – Осигурете си лично време, в което да удовлетворите собствените си физически или духовни необходимости. Избягвайте контактите с хора, които непрекъснато мрънкат и се оплакват. Разговорите с такива са загуба на психическа енергия и настроение.

Близнаци – Преди да споделите замислите си, убедете се че събеседниците ви проявяват интерес. Установите ли, че не са особено заинтригувани, заемете слушателска позиция. Ще научите нещо ново.

Рак – Ориентирайте се към дейности, които ви помагат да възстановите тонуса и да стабилизирате енергията си. Няма значение дали са творчески, обичайни или предпочитате пасивната почивка. Същественото е да се почувствате доволни.

Лъв – Ще попаднете в необичайна ситуация, която вероятно ще ви принуди да изявите лидерските си качества. Бъдете готови да се възползвате от случващото се, но и да поемете отговорност.

Дева – Направете най-общ план за задачите си през следващата седмица. Може да не го спазите изцяло, но ще ви е много по-лесно да разпределите ресурсите, с които разполагате и да си създадете лична организация.

Везни – Останете в позната обстановка с познати хора около себе си. Посветете част от вниманието на близките си. Ще ви зарадват с желанието си да ви бъдат полезни, да ви угодят, да се съобразят с предпочитанията ви.

Скорпион – Ще се наложи да се съобразите с непредвидени промени и да приспособите програмата си към тях. Ще ви е много по-лесно, ако успеете да комбинирате логиката с интуицията. По възможност избягвайте сложните решения.

Стрелец – Без да сте си го набелязали, ще се запознаете с нови хора. Бъдете отворени и искрени. Приемете гледната им точка дори и да не я одобрявате. Все пак ще научите нещо ново, пише az-jenata.bg.

Козирог – Отделете време за издирване и усвояване на информация по теми, които ви интересуват, независимо дали са свързани с неформалните ви предпочитания или с професионалните изяви. Разширявайки мисловния си хоризонт ще подобрите перспективите за личностно развитие.

Водолей – Отпочивайте, възстановявайте силите си, но активно и по възможност сред природата. Подбирайте старателно хранителните продукти, които възнамерявате да консумирате. Дайте предимство на растителните, за да сте сигурни, че се придържате максимално към здравословния начин на живот.

Риби – Много е вероятно по време на разговори на няколко пъти да попаднете в ситуацията „объркани в превода“. Установите ли, че не достигате до точка на разбиране между себе си и събеседниците, просто прекратете дискусията. Ще е най-лесният начин да избегнете досаден конфликт.

Източник: България Он Еър

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии