10.9 C
Пазарджик
вторник, 23 април, 2024

Хороскоп за 26 ноември

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен – Изборът ви ще е между това да запазите постигнатото без усилия или да напреднете, но с известни компромиси. Правилното решение зависи от умението ви да прецените последствията в дългосрочен план.

Телец – Началото на деня ще е белязано с изненада, за щастие – приятна. И ако може да се вярва на твърдението, че денят си личи още от сутринта, то бъдете готови да приемете всички следващи изненади с усмивка.

Близнаци – Разпределете деня си така, че да ви остане време и за уединение, и за творчество, и за общуване с близките. Споделяйки мислите с тях, ще установите, че освен обичайните теми, има още много други, които ви свързват.

Рак – Формулирайте замислите си и се концентрирайте в осъществяването им. Достатъчно е да сте последователни и самостоятелни, за да удовлетворите стремежите си.

Лъв – Близък роднина, с когото имате голяма възрастова разлика, ще ви сподели тревогите си. Приемете чутото спокойно, без прекалени емоции, но със съпричастност. Реагирайте така, че да не засегнете нечия чувствителност.

Дева – Погрижете се за физическото и емоционалното си здраве. Посветете част от времето на медитация, друга част на физически активни занимания и трета – на интелектуалните си предпочитания. Ще се почувствате устойчиви и пълноценни.

Везни – Следвайте вдъхновението си, ориентирайте се към дейности, с които никога до момента не сте се занимавали, експериментирайте. Каквито и да са резултатите, ще откриете у себе си умения, за които не сте и подозирали, че притежавате.

Скорпион – Ще се наложи да направите избор измежду няколко еднакво неясни варианта. Доверете се на интуицията си и бъдете готови да се възползвате максимално от крайните резултати.

Стрелец – Успехите ви зависят от нивото на отговорност, което сте готови да поемете. Не надценявайте капацитета си и ако прецените, че ще е трудно да се справите самостоятелно, осигурете си съдействие, преди да сте направили първата стъпка към целта.

Козирог – Опитайте се да поставите в ред финансите си. Анализирайте разходите, продължителността на инвестициите, наличностите с които разполагате. Избягвайте рисковите парични операции.

Водолей – Не е изключено да получите интригуващи предложения чрез социалните мрежи, насочени към неформалните ви интереси. Прегледайте ги внимателно, но не бързайте да отговаряте. Проверете мненията, дадени за обратна връзка. Част от офертите може да се окажат измамна схема.

Риби – Изберете начин на почивка, който би ви помогнал да проясните и подредите мислите си. След като постигнете хармония със самите себе си, ще можете да изгладите съществуващите конфликти и да подобрите отношенията си с околните.

Източник: България Он Еър

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии