14.9 C
Пазарджик
неделя, 19 май, 2024

Хороскоп за 28 октомври

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен

Буквално ще ви атакуват с различни видове информация. Приемете я с висока доза предпазливост и недоверие. Може да се окаже полезна и успешно да я ползвате в работата си, но може и да е подвеждаща, предназначена за измама.

Телец

Лунното затъмнение във вашия знак ще насочи вниманието ви към натрупалите се противоречия и неясноти, засягащи личните отношения. Търсете начини за подобряване на сътрудничеството и екипната работа. Ще постигнете много повече с далеч по-малки усилия.

Близнаци

Част от заниманията ще са сложни. Действайте на два етапа. Първо си създайте представа за общата картина, след това уточнете детайлите. Направите ли го, няма да имате никакви затруднения.

Рак

Не се занимавайте с разпределение и управление на чужди финанси. Въздържайте се от инвестиции, в чиято сигурност не сте убедени и няма как да застраховате крайните резултати.

Лъв

Довършете започнатото, за да разберете ще имат ли продължение някои дейности или окончателно да ги оставите в миналото. Не давайте обещания, които се опитват да измъкнат от вас под натиск.

Дева

Придържайте се стриктно към правилата, особено тези за движение по пътищата. Дори минимално нарушение може да ви създаде огромни неприятности.

Везни

Въздържайте се от скъпи покупки и не участвайте в хазартни игри, колкото и безобидни да ви изглеждат. Съществуват предпоставки за сериозни финансови загуби.

Скорпион

Възприятието ви за околната действителност, а и за самите себе си е леко деформирано и без да се усетите може да стигнете до крайности. Постарайте се да не преувеличавате нито възможностите, нито дефицитите си, ако искате да реагирате обективно на предизвикателствата.

Стрелец

Преценете нивото на амбициите си и най-вече вариантите за осъществяването им. Ако целите, които сте си набелязали, зависят от нечие одобрение, мнение или съдействие, то имайте си „едно наум“, защото може да не успеете дори да ги стартирате.

Козирог

Затрудненията, с които се налага да се справите, може да изглеждат непреодолими, но всъщност ще са съвсем решими. Достатъчно е да подходите към тях отговорно и с нагласата, че са във възможностите ви, а не да „заравяте глава в пясъка“.

Водолей

Проявете умереност, ако се налага да обсъждате юридически казуси с близки роднини. Избягвайте обвиненията спрямо хора, които не присъстват на дискусията. Ако нищо не ви принуждава да тръгнете на дълъг път и не сте го предвидили, по-добре е да го отложите.

Риби

Адаптирайте замислите си спрямо ситуацията. Проявите ли готовност да реагирате гъвкаво, ще свършите много повече от предварително набелязаната работа.

Източник: Bulgaria ON Air

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии