Хороскоп за 30 септември

30.09.2023 11:17 386 Коментари: / Добави коментар Източник: България Он Еър Редактор: Силвия Катранкова Общество
Хороскоп за 30 септември

Овен - Доверете се на въображението си. Ще ви подскаже оригинален начин за преодоляване на затруднение, което само довчера ви е изглеждало като неразгадаем лабиринт.

Телец - Възползвайте се от ресурсите на интернет и социалните мрежи за популяризиране на постиженията си или за усвояване на малко известна информация. Няма да съжалявате. В момент на необходимост ще се окажете много по-напред от конкурентите си.

Близнаци - Ще се почувствате много по-добре, ако се опитате да излезете, макар и за кратко, от динамичния си стереотип. Разнообразието ще стимулира креативното ви мислене, което пък ще ви подскаже нестандартен и доста по-лесен начин за справяне с обичайните задачи.

Рак - Началото на деня ще е съпроводено с приятни новини или стимулиращо събитие, достатъчен повод за добро настроение. В такива моменти сте общителни и с готовност се отзовавате на новите идеи. Възползвайте се и този път.

Лъв - Случайно дочута или прочетена информация ще ви подтикне да посетите местност, географска точка, където никога не сте били. Споделете хрумването с приятели или близките, осигурете си подходяща компания и тръгвайте. Преживяванията ще са незабравими.

Дева - Вероятно ще се наложи да посветите част от времето, с което разполагате на някакъв битов ремонт или пренареждане на обстановката. След като така или иначе ще сте принудени да го направите, използвайте момента и освежете интериора като цяло. Ще получите ефекта „две в едно“.

Везни - Повреда на уред или някоя от техниките ви за комуникация не само ще ви ядоса, но и ще ви разтревожи. Помислете за начин, чрез който да получавате известията, които са ви най-важни. Не разчитайте на случайни източници, пише az-jenata.bg.

Скорпион - По време на среща със стари приятели в живота ви ще се появи нова, интригуваща личност. Не бързайте да се сближавате и не залагайте на първоначалните си впечатления. Скоро ще установите, че нищо не е било такова, каквото ви е изглеждало на пръв поглед.

Стрелец - Необходимостта да обсъдите своя идея с професионалист от вашето ниво на компетентност може да повлияе върху съществуващите отношения. Деловите да придобият по-приятелски нюанс или обратно. Без значение от посоката на промяната, ще сте доволни.

Козирог - Анализирайки нивото на изпълнение на старите си замисли и целите, към които се стремите, ще ви хрумнат някои иновативни промени, които можете да осъществите „в движение“. Преди да се заемете със същинското им изпълнение, систематизирайте ги подробно. Ще се улесните неимоверно в процеса на работа.

Водолей - Стремежът за постигане на максимална независимост може да ви подтикне към странни и не особено приемливи действия, що се отнася до близките или обичайното ви обкръжение. Отстоявайте позициите и личната си територия по начин, който не би засегнал ничие самочувствие.

Риби - Не се поддавайте на изкушението да се хвърлите в нова любовна авантюра. Ще завърши точно толкова бързо, колкото е започнала, но споменът за нея няма да ви радва, а напротив, ще остави дълбоко загнездено чувство за вина.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината
10.12.2023 17:40 65
Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината

На тържествена церемония Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Па...

Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината
10.12.2023 16:23 243
Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината

Задълженията на Белово доближават до размера на бюджета на община. Това съобщи в ...

Ето кои стоки поевтиняват
10.12.2023 15:29 213
Ето кои стоки поевтиняват

Продължава поскъпването на храните на едро и индексът на ДКСБТ се качи почти до н...

ТМ+

Хороскоп за 10 декември
10.12.2023 11:18 269 Общество
Хороскоп за 10 декември

Овен - Не ограничавайте инициативата си. Ако ви е необходимо да привлечете...

Хороскоп за 9 декември
09.12.2023 11:53 342 Общество
Хороскоп за 9 декември

Овен - Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си пр...

Отличиха заслужилите художници за 2023 г.
08.12.2023 18:21 1766 Култура
Отличиха заслужилите художници за 2023 г.

70 творби на 28 автори са включени в годишната изложба на пазарджишките художници...

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO - единствените смартфони на пазара в цвета на 2024, обявен от Pantone.
08.12.2023 16:40 217 Техно