11.9 C
Пазарджик
вторник, 27 февруари, 2024

Хороскоп за 9 декември

Овен – Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си причините. Някои замисли просто вече не са актуални. Защо да си губите времето с тях?

Телец – Опитайте се изцяло или частично да погасите съществуващите финансови задължения и да придобиете ясна представа за състоянието на наличностите си. Не е изключено след Новолунието да получите изгодна оферта, изискваща бърз отговор.

Близнаци – Тонусът и въображението ви са еднакво силни. С каквото и да се заемете, бихте могли да го направите „с един замах“. Ще е непростимо да не използвате момента за нещо истински съществено.

Рак – Съсредоточете се максимално, ако работата ви е свързана с цифри или изисква попълване на документи. Не разчитайте на подсказките на колегите, а четете указанията. Чуждите съвети може да доведат до повтаряне на чужди грешки.

Лъв – Два фактора могат да ви създадат проблеми – да надцените възможностите си или да подцените сложността на задачите. Преди да се заемете с каквото и да било, опитайте се да си дадете реална сметка колко време ще ви е нужно, за да се справите. Ако не успеете, значи е за предпочитане да се откажете от въпросната задача.

Дева – Посветете деня си на близките, на хобито и на допир с природата доколкото е възможно. При това разпределете времето си така, че да правите всяко от нещата поотделно. Ще се почувствате доволни от себе си, пише az-jenata.bg.

Везни – Не насрочвайте делови срещи и разговори, а ако вече сте набелязали такива, опитайте да ги отложите. Няма да се стигне до ефективни решения и може да изпитате силно неудовлетворение.

Скорпион – Новини отдалече, може би дори от друга държава, леко ще ви натъжат. Едва ли ще е нещо фатално, по-скоро ще отпадне съществуваща уговорка, която сте очаквали с нетърпение.

Стрелец – Не се занимавайте с уреждане и не участвайте в обсъждане на юридически въпроси. Аргументите ви, колкото и надеждни да ви изглеждат, ще се окажат недостатъчни, за да отстоите твърденията си.

Козирог – Не си правете твърде амбициозни планове. Напротив, ориентирайте вниманието си към обичайните, ежедневни, дори леко отегчителни задачи, но такива, които можете да вършите „с вързани очи“. Ще си осигурите спокойствие и достатъчно време за почивка.

Водолей – Ограничете контактите и изобщо избягвайте общуването с хора, които познавате отскоро. Не е изключено да ви вкарат в заблуда или да ви въвлекат в противозаконна афера. Постарайте се да спазвате правилата.

Риби – Участвайте само в дейности, за които се чувствате подготвени. Проверявайте подробно информацията, с която разполагате и при минимално съмнение в достоверността ѝ, не я използвайте.

Източник: България Он Еър

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии