Козирозите ще пътуват, Близнаците - внимайвайте с финансите

10.06.2023 11:14 667 Коментари: / Добави коментар Източник: Bulgaria ON Air Редактор: Ангел Узунов Общество
Козирозите ще пътуват, Близнаците - внимайвайте с финансите

Овен

Наблюдавайте внимателно обстановката около себе си, както и поведението на участниците в нея. Прозорливи сте и без никакви опасения можете да се доверите на интуицията си. Ще ви подскаже правилната реакция.

Телец

Въздържайте се от консумация на висококалорични храни, особено такива с повишено съдържание на въглехидрати като сладкиши и тестени изделия. Всеизвестно е, че сте предразположени към напълняване и ако сега покачите килограмите, трудно ще се справите със стопяването им.

Близнаци

Представителите на вашия знак по презумпция са със широки пръсти". Не си позволявайте каквито и да било допълнителни разходи освен ако не са неизбежни. Нарушите ли финансовия баланс скоро няма да го възстановите.

Рак

Прегледайте внимателно вече довършените си задачи, попълнени документи и информация, която все още не сте използвали, но имате тези намерения. Ще попаднете на неточности, които безпроблемно и съвсем своевременно ще успеете да отстраните, което пък ще ви спести евентуални разправии в близкото бъдеще.

Лъв

Насочете вниманието си към сложни занимания, изискващи анализ и създаване на окончателни заключения. Интелектуалният ви потенциал е достатъчен, за да стигнете до различни и осъществими варианти за решение.

Дева

Опитайте се да погасите задълженията си по застраховки, данъци, глоби, ако имате такива. Изчакването или отлагането им за пореден път през следващия платежен период може да предизвика непредвидени, но сериозни негативи.

Везни

Част от задълженията ще изникнат непредвидено - ще са неясни и непознати, такива в които нямате опит до момента. Времето, с което разполагате за обмисляне на фактите, ще е крайно недостатъчно, така че експериментирайте. С малко въображение най-вероятно ще успеете да се справите.

Скорпион

Преди да се включите в дискусии по спорни въпроси, опитайте да се консултирате със специалисти в съответната област. Дефинирайте възможните окончателни решения с тяхна помощ и ги представете за обсъждане пред партньорите или сътрудниците си. Със сигурност поне едно от тях ще е приложимо за всички участници.

Стрелец

В случай, че сте си набелязали покупки на битова или комуникационна техника, потърсете подходящи предложения и ги сравнете. Мотивирайте избора си, отчитайки качеството, а не цената на търсените от вас продукти, както и условията за гаранция. Ще намерите изгодни предложения, отговарящи на изискванията ви.

Козирог

Изненадващо посещение на роднини, с които не сте се срещали от доста време, или покана от тяхна страна да им гостувате може да ви накара да предприемете непредвидено пътуване. Не се отказвайте, емоциите ще са тонизиращи и запомнящи се.

Водолей

Социалните ви контакти ще са активни и ще можете да се включите в повече от една широкомащабна интригуваща инициатива. Проявете предпазливост. Не е изключено да попаднете в неприятни ситуации, предизвикани от други участници, отстояващи различни интереси.

Риби

Непредвидени, макар и не особено големи допълнителни приходи, ще ви дадат възможност да се справите със съществуващ към момента финансов проблем. Използвайте ги по предназначение за най-спешния разход, а остатъка, ако има такъв, заделете за резерв, който съвсем няма да ви е излишен.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.
22.09.2023 16:32 143
Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.

Тази година есенното равноденствие ще настъпи на 23 септември в 09:50 ч. българск...

Градината на света ще приеме три събития през уикенда
22.09.2023 15:53 1957
Градината на света ще приеме три събития през уикенда

Утре/23 септември/ в 11 ч. кметът на община Пазарджик и най-успешният български ф...

Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица
22.09.2023 13:29 156
Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица

През 2022 г. гражданите на ЕС на възраст 20-64 г. са работили средно 37,5 часа се...

ТМ+

Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа
21.09.2023 17:37 130 Общество
Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа

„Ножарите на Костенец“ е поредният докуменален филм на Евгени Попов, ...

Как да се погрижим за кожата през есента?
21.09.2023 15:10 147 Общество
Как да се погрижим за кожата през есента?

Кожата на лицето ни обича, когато я глезим с маски, без значение дали ние си ги п...

LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
21.09.2023 14:45 157 Техно
LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Трансформацията на компанията ще осигури по-добър живот за своите потребители чр...

Хороскоп за 21 септември
21.09.2023 08:52 363 Общество
Хороскоп за 21 септември

Овен - Учете се от взаимоотношенията си и от ситуациите, в които попадате....