22.9 C
Пазарджик
събота, 18 май, 2024

Любовни срещи и нови запознанства за Рибите днес

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Овен
Днес ще изпитвате силно желание да се срещате с хора и да споделяте какво мислите и преживявате. Ще бъдете в добро настроение и отношенията ви с околните ще са хармонични. Ако искате да продадете нещо, то в днешния ден може да го направите успешно.

Телец
Днес може да ви занимават парични въпроси. Ще трябва да спазвате финансова дисциплина и да не харчите пари за вещи, които не са ви толкова необходими, защото в бъдеще е възможно да имате затруднения. Темата за парите може да стане повод за спор с партньора/партньорката ви.

Близнаци
Ако днес имате усещането, че срещате препятствия и че някой (или светът като цяло) е срещу вас, укротете гнева си и не бързайте да нападате хората. Приемете случващото се като урок – вероятно трябва да осъзнаете нещо за себе си или да коригирате поведението си, което ви е довело дотук.

Рак
Днес отговорностите може да ви дойдат малко в повече, затова намерете начин да разпуснете и да се посветите на нещо приятно. Вероятно през днешния ден ще търсите компанията на приятелите си – общуването ще ви дойде добре, а и ще се позабавлявате заедно с тях.

Лъв
Днес може да имате чувството, че приятелите не ви разбират или че колегите ви изолират по някакъв начин. Може би не сте на една вълна с тези хора, говорите на различен език или пък вие самите поставяте бариери пред общуването помежду ви. Все пак денят създава добри условия за успешна комуникация, така че бъдете толерантни.

Дева
Възможно е през днешния ден да бъдете изправени пред предизвикателство в работата. Може шефът да ви критикува, да не е съгласен с вас или просто да се появи усещането, че всичко, което правите, удря на камък. А, ако не се отваря някоя врата, помислете дали да не чукате на грешната.

Везни
Днешният ден ви дава шанс да отстоявате онова, в което вярвате, както и да привлечете на своя страна точните хора и да спечелите тяхната подкрепа. Ако заради някой от вашите проекти се налага да установите контакти с институции, заемете се с него днес. Тонусът ви е добър и това ще се отрази положително на всичко, което правите.

Скорпион
Днешният ден може да бъде доста плодотворен и да ви донесе удовлетворение, ако насочите енергията си към реализирането на личните си цели и действате. Очаквате ли някой или нещо да се промени, ще изгубите ценно време и може да пропуснете шанса си. Ако проблемът ви е свързан с друг човек, може да си изясните дали сте на едно мнение – разговорът също е действие.

Стрелец
Днес ще ви е леко на душата и бързо ще се адаптирате към хората и обстоятелствата. Ако ви обземат по-силни емоции, може да споделите с близък приятел или с любимия си човек как се чувствате – ще ви се отрази добре. Осигурете си повече движение и интересни преживявания, които да ангажират мисълта ви.

Козирог
Днес не стойте на едно място и обърнете внимание на ангажиментите, свързани със срещи, разговори и обсъждания. Точно сега има шанс дискусиите да протекат гладко и да постигнете добри резултати. Денят е чудесен за пътуване, за търговски дейности и за преговори.

Водолей
Днес постиженията ви ще зависят много от това доколко уважавате себе си. Ако цените способностите си, тогава може да очаквате и заслужена награда – както морална, така и финансова. Денят е чудесен да се срещнете с приятели или да посетите културно събитие.

Риби
Днешният ден ще е доста динамичен за вас. Може да се наложи да се срещате с нови хора, да водите разговори, включително и за пари, а също и да пътувате. В работата всичко ще върви гладко и с лекота ще постигнете онова, което сте замислили. Чудесен ден за любовни срещи и нови запознанства.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии