27.8 C
Пазарджик
неделя, 14 април, 2024

Мотивиране за развитие в КСУ Човеколюбие

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Ежемесечно Комплекс за социални услуги „Човеколюбие” награждава Клиенти на седмицата и Клиент на месеца. Церемонията се провежда в модул „Мотивиране за развитие”, който е дейност по социотерапия към Социалния клуб на Комплекса.

Целта на модула е клиентите да бъдат стимулирани да бъдат по-активни при изпълнение на индивидуалните планове за подкрепа и развитие. Номинират се клиенти на Комплекса, които са отбелязали развитие по определени критерии – редовно участие в групи, личен пример, работа със семейството и др. Наред с отличилите се клиенти подаръци получават и именниците и рождениците на месеца.

В КСУ „Човеколюбие” се проведе поредното награждаване на Клиенти на седмицата и Клиент на месеца. За Клиенти на месец април бяха избрани две потребителки на Комплекса – Даниела Я. и Красимира П. Момичетата завършиха успешно професионален курс за маникюр, педикюр и ноктопластика към Българо-германски център за професионално обучение – гр. Пазарджик.

Включиха се в курса с голям ентусиазъм и интерес и бяха подкрепени от екипа на Комплекса. В продължение на два месеца посещаваха редовно учебните занятия, бяха дисциплинирани и показаха много добри резултати на изпитите. И двете момичета проявяват трудолюбие и постоянство – Дани е активен участник в програмите на Комплекса, умее да рисува, с усет към красивото и естетичното. Краси е борбена и амбициозна, от години работи в незащитена среда.

Водещ принцип в работата на КСУ „Човеколюбие” е принципът на развитие и усъвършенстване. Членовете на екипа се стремят да бъдат личен пример и да стимулират към развитие и положителна промяна клиентите на Комплекса.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии