Нов етап за Девите, Рибите ще реализират целите си

09.06.2023 08:46 698 Коментари: / Добави коментар Редактор: Елена Ламбрева Общество
Нов етап за Девите, Рибите ще реализират целите си

Овен
Петък обещава да бъде просто забележителен. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни.

Телец
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас.

Близнаци
Опитите на някои Близнаци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера, ще претърпят успех. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Петъчният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Оставете напрежението да се изпари. Дайте шанс на любовта, бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

Рак
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Обърнете внимание и на хората в дома си. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Денят е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения.

Лъв
Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Не се обаждайте първи на любимите хора.

Дева
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте.

Везни
Денят е благоприятен за самооценка. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Ако имате някакви любовни недоразумения ще успеете да ги изясните.

Скорпион
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в петък да се захващате с това. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н.

Стрелец
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.

Козирог
Петък е успешен ден за Козирозите. Петък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Повечето имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата.

Водолей
В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Петък се оказва напрегнат ден за доста от Водолеите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации.

Риби
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Петъчният ден ще е подходящ за домашни дела. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.
22.09.2023 16:32 140
Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.

Тази година есенното равноденствие ще настъпи на 23 септември в 09:50 ч. българск...

Градината на света ще приеме три събития през уикенда
22.09.2023 15:53 1895
Градината на света ще приеме три събития през уикенда

Утре/23 септември/ в 11 ч. кметът на община Пазарджик и най-успешният български ф...

Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица
22.09.2023 13:29 156
Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица

През 2022 г. гражданите на ЕС на възраст 20-64 г. са работили средно 37,5 часа се...

ТМ+

Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа
21.09.2023 17:37 130 Общество
Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа

„Ножарите на Костенец“ е поредният докуменален филм на Евгени Попов, ...

Как да се погрижим за кожата през есента?
21.09.2023 15:10 147 Общество
Как да се погрижим за кожата през есента?

Кожата на лицето ни обича, когато я глезим с маски, без значение дали ние си ги п...

LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
21.09.2023 14:45 157 Техно
LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Трансформацията на компанията ще осигури по-добър живот за своите потребители чр...

Хороскоп за 21 септември
21.09.2023 08:52 363 Общество
Хороскоп за 21 септември

Овен - Учете се от взаимоотношенията си и от ситуациите, в които попадате....