13.9 C
Пазарджик
вторник, 21 май, 2024

Предпремиерно представяне на филма за проф. Димитър Добрев 

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Събитието се реализира по инициатива на катедра „Счетоводство и анализ“ при УНСС и ИДЕС и цели да вдъхнови младите поколения

Предпремиерното представяне на филма „Професор Димитър Добрев – патриархът на счетоводството в България“ се случи вчера, екслузивно за студенти от УНСС и ученици от НФСГ и НТБГ. Събитието се реализира по инициатива на катедра „Счетоводство и анализ“ при УНСС и ИДЕС и цели да вдъхнови младите поколения, насочили се към сферата на счетоводството, чрез добрия пример и постиженията от нашето историческо минало към следващите значими стъпки в професията.


Като кулминация на събитието, Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, председателят на ИДЕС г-н Бойко Костов и проф. Снежана Башева, ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“ в предходните два мандата 2016 – 2023 г., бяха удостоени с „Почетен плакет проф. д-р Димитър Добрев“ от проф. д-р Даниела Фесчиян. Това най-голямо отличие на катедрата те получиха за съхраняване и разпространяване на историята за счетоводната наука, образование и практика и цялостен принос в утвърждаване на авторитета на катедра „Счетоводство и анализ“.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии