Телци имате възможност за парични печалби, Риби бъдете дипломатични и тактични

07.06.2023 08:28 595 Коментари: / Добави коментар Редактор: Таня Кабурова Общество
Телци имате възможност за парични печалби, Риби бъдете дипломатични и тактични

Овен

Дешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Важен ден за печалба. 

Телец

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Денят се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Денят ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.


Близнаци

Дешният ден ще е благоприятен за самооценка. Сряда ще е ползотворна за намиране на работа от безработните. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. 

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Раците днес. В сряда може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Изясняват се нещата и в любовта. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Денят ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Всичко тръгва по вода.

Дева

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Бъдете активни в спорта. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. 

Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите днес. Денят ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Добре би било да се погрижите за здравето си. Възможно е да дадете пари на свои близки. 

Стрелец

С променливо настроение сте. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Някои от Вас действат прекалено прибързано, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Интересите Ви ще са свързани предимно със семейството. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Козирог

В сряда за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Парите няма да са Ви проблем. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

В сряда за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Денят ще е подходящ за домашни дела. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Сряда е благоприятна да подобрите отношенията си с близък човек. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. 

Риби

Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Не се обаждайте първи на любимите хора. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.
22.09.2023 16:32 131
Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.

Тази година есенното равноденствие ще настъпи на 23 септември в 09:50 ч. българск...

Градината на света ще приеме три събития през уикенда
22.09.2023 15:53 1724
Градината на света ще приеме три събития през уикенда

Утре/23 септември/ в 11 ч. кметът на община Пазарджик и най-успешният български ф...

Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица
22.09.2023 13:29 146
Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица

През 2022 г. гражданите на ЕС на възраст 20-64 г. са работили средно 37,5 часа се...

ТМ+

Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа
21.09.2023 17:37 127 Общество
Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа

„Ножарите на Костенец“ е поредният докуменален филм на Евгени Попов, ...

Как да се погрижим за кожата през есента?
21.09.2023 15:10 145 Общество
Как да се погрижим за кожата през есента?

Кожата на лицето ни обича, когато я глезим с маски, без значение дали ние си ги п...

LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
21.09.2023 14:45 156 Техно
LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Трансформацията на компанията ще осигури по-добър живот за своите потребители чр...

Хороскоп за 21 септември
21.09.2023 08:52 360 Общество
Хороскоп за 21 септември

Овен - Учете се от взаимоотношенията си и от ситуациите, в които попадате....