26.9 C
Пазарджик
сряда, 24 юли, 2024

Девите да не дават пари назаем

Овен
Бъдете търпеливи, владейте се и се опитвайте да контролирате нещата около вас. Печалбите няма да са големи и се постарайте да пазите завоюваното. Възможни са служебни недоразумения, любовни или интимни проблеми поради факта, че няма да съумявате да изразите истинските си чувства.

Телец
Потискайте гнева си и не се втурвайте в ненужни съперничества на работното място. По-добре се отдайте на склонността си към равносметки и размисъл върху някои проблеми на човешкото съществуване. Ще преживеете приятни мигове сред приятели, а тяхната компания ще ви покаже идеи за парични печалби.

Близнаци
Парите, които така дълго очаквахте, ще пристигнат при вас и това ще ви вдъхне увереността да ги оползотворите добре. Не се нагърбвайте с нови задачи на работното място, особено ако те „крадат“ от времето, което сте решили (или пък можете да посветите) на любовта и на своя партньор.

Рак
Днес разнообразявайте заниманията си в професионалната сфера със създаването на нови делови контакти, които могат да изиграят значима роля в живота ви. Не се претоварвайте с отговорности, за които нямате достатъчно свободно време. В любовта се предпазвайте от желанието си за разнообразие.

Лъв
Стремете се да придобиете реална представа за възможностите си от делови и материален характер. Ще ви се наложи да премахнете някои затруднения от чисто битов характер. Мнозина от вас ще направят някои наложителни покупки за себе си и близките си. Заделяйте средства за черни дни и не отказвайте предложена ви работа.

Дева
Опитайте да сте предпазливи и разсъдливи и да не вземате участие в рисковани начинания, както и да се месите в чужди дела, особено ако не ги познавате в детайли. Не бива да си пъхате носа там, защото тогава рискувате собствената си сигурност и финансова устойчивост. В никакъв случай не давайте пари назаем.

Везни
Днес доста от вас може да получат приятни известия или покана за нова работа. Очаквайте успехи в деловата дейност и неуспехи в личния живот. Има вероятност да бъдете измамени от половинката си. Но е по-добре да видите истината такава, каквато е. За необвързаните вечерта е подходяща за романтични преживявания.

Скорпион
Не си мислете, че точно в този петък ще подчинявате околните на своята воля с лекота. Предпазвайте се от развиване на враждебно отношение към конкуренти, колеги или началници, които са в по-добро положение от вас самите. Ще преживеете сериозни сътресения, ако не се съобразите с това.

Стрелец
Най-подходящо днес ще е като че ли да заложите и се доверите на интуицията си, която по никой начин няма да ви подведе. Мнозина ще станат свидетели на голяма несправедливост, която може да ги накара още повече да се затворят в себе си. Не е изключено част от вас да обмислят сериозната крачка да променят работата или местоживеенето си.

Козирог
Като че ли отговорностите и задълженията ви ще се увеличават лавинообразно, в крайна сметка постигнатите от вас резултати ще удовлетворят очакванията ви. Осигурете си достатъчно сън, за да възстановите силите си и да се справите с предизвикателствата, които ви очакват през идващата седмица.

Водолей
През днешния петък дори и да не можете да контролирате напълно ситуациите около вас на работното място, със сигурност с повече проявено търпение ще съумеете да превърнете отрицателното в свой плюс. Доставяйте радост на себе си и близките си, като замените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо – отдавна планирано пътуване например.

Риби
Като че ли лесно ще намирате изход от всяка затруднена ситуация. Ще притежавате в повече изтънченост, която при всяко положение ще бъде забелязана от околните, независимо от факта коя е вашата социална общност, в която се движите във всекидневния живот. Не си позволявайте смелостта да надценявате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от отдих и почивка.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии