13.9 C
Пазарджик
неделя, 21 април, 2024

Телците днес да не угаждат прекалено на другите, а да обърнат внимание на себе си

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

ОВЕН: Настроението ви е делово, но чрез вродения си артистичен талант ще успеете да уловите погледите върху себе си и отново да бъдете водещите фигури при осъществяване на различни разговори. Днес използвайте контактите, които притежавате. Някой може да ви подаде ръка, ако сте в затруднен период.

ТЕЛЕЦ: Ще се отдадете на семейството, на грижи за другите, потапяйки се изцяло в техните нужди и желания. Почти забравяте своите лични потребности – нещо, което правите често и което е нездравословно за вас самите. Обърнете повече внимание на личното си пространство, на своето „аз”. Не угаждайте прекалено.

БЛИЗНАЦИ: Денят ви зарежда с добро настроение. Не ви липсва жизнен тонус, напротив – днес сте особено енергични и ще успеете да организирате така деня си, че да свършите максимално много задачи и ангажименти. В любовта ви чака нов трепет, ново преживяване, което не е задължително да бъде и с нов човек.

РАК: Основната характеристика на днешния ден е, че ще вървите по своите си утъпкани пътища, без да криввате дори сантиметър встрани. Залагате изцяло на традиционното, на рутинното и сякаш с това печелите шанса денят ви да бъде особено успешен. Не приемайте никакви предложения. Обмислете ги, но не давайте отговор сега.

ЛЪВ: Авантюристичният ви поглед върху нещата в четвъртък ще ви отведе до някои незабравими срещи с хора, с които не сте се познавали до този момент. Възможно е да завържете запознанство в социалните мрежи или чрез среща на живо. Обърнете внимание на човек, който в момента навлиза в живота ви.

ДЕВА: Днешният ден ви дарява със стабилност. Шансът ви да просперирате не е никак малък. Залагайте на сигурното и не правете никакви рискови постъпки. Възможно е да получите предложение от материален характер – по-добре платена работа, предложение за допълнителна работа. Замислете се над него.

ВЕЗНИ: Денят ви намира в добро настроение въпреки напрежението и страховете ви от провал. Старайте се да мерите приказките си и да планирате добре действията си. Избягвайте да се забърквате в скандали, въпреки че някой сериозно ще ви провокира чрез поведението си. Отминете атаката без нерви.

СКОРПИОН: Навлизате в кратък период на затишие. Не ви се иска да бъдете обезпокоявани и тормозени с излишни задачи и ангажименти. Не искате да поемате отговорности, въпреки че има хора, които го очакват от вас. Игнорирайте ги. Сега имате нуждата от своите минути тишина и уединение.

СТРЕЛЕЦ: Самоувереността ви е огромна и често тя е причината за грешките, които правите в този ден. Четвъртък се оказва добър за срещи и разговори с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Не навлизайте обаче прекалено в чуждото лично пространство. Тази натрапчивост може да ви изиграе лоша шега.

КОЗИРОГ: Не подценявайте важността на този ден от седмицата, тъй като той ви предлага шанс да реализирате своите професионални идеи. Вероятно ще осъществите важен разговор с ръководството. Колкото и напрегнат да бъде той, дори да завърши със скандал, ще ви е от полза. Подгответе се за рязка промяна в посоката, по която се движите.

ВОДОЛЕЙ: Четвъртък ви радва с резултати от работа, с която сте се захванали още от миналата седмица. Не ви липсва подкрепа от влиятелни хора около вас. Има опасност на моменти да прекалите с нервността си и да избухнете без никаква причина пред колегите и ръководството. Това няма да се възприеме добре.

РИБИ: Четвъртък е обещаващ, хармоничен и успешен ден. Въпреки че е доста натоварен със задачи, няма да ви липсват моменти, в които сладко ще отдъхвате в тихи разговори с приятели или колеги. Внимавайте с клюките, за да не се окажете в центъра на една завъртаща се интрига на работното място.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии