29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Това, което не видяхте в Новините

22 март е датата, на която Новините на Телемедиа празнуват своя рожден ден. Днес отбелязваме 27 години от първата телевизонна емисия в регионалната телевизия на Пазарджик. През годините телевизия Телемедиа обогатява живота на хората с широката си гама от актуални репортажи и интересни предавания. Допринася за пълната информираност от най- важните събития в страната и случващото се в област Пазарджик с обективни, актуални и интересни репортажи. Винаги първи, винаги в точния момент –  и така вече 27 години.

Лицата на Новините на Телемедиа са хората, които със силата на своя професионализъм и ярко присъствие в телевизионния ефир, са носители на мисията да предоставя безпристрастна и достоверна информация, компетентни анализи, богато разнообразие от гледни точки и човешки истории. Новините са водещият източник на информация, с най-високо доверие, а Екипността в работата на телевизията е от водещо значение.

И само, който не работи той не греши. Екипът на новините на Телемедиа не прави изключение от това правило. Но тъй като за нас работата е удоволствие грешим винаги с настроение без значение в каква ситуация се намираме. 

Част от онова, което остава скрито за нашите зрители вижте във видеото:

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии