19.9 C
Пазарджик
вторник, 23 юли, 2024

Вафличките в косите пак са модерни

Спомняте ли си прическите през 90-те? Освен метални диадеми, черни шноли и път на триъгълници или квадратчета, много от нас притежаваха преса за вафлички.

Тогава керамичните бяха скъпи и тепърва навлизаха на пазара, ето защо използвахме метални. Те скубеха и накъсваха косата, но това не ни правеше особено впечатление. Важното беше да сме с хубави прически.

Ариана Гранде, Джиджи Хадид, момичетата от Spice Girls, Шей Мичъл, Кейти Пери, дори Ким кардашян и Парис Хилтън. Това са малка част от известните жени, които неведнъж сме виждали с коса с обем, придаден от пресата с въпросния ефект. Макар някои да смятат, че той трябва да си остане дълбоко скрит, ще се изненадате, че в последно време все повече потребители на социалните мрежи търсят идеи с него.

Макар цялата коса със ситни вафлички отпреди повече от 10 години да не е толкова актуална, трябва да знаете, че все пак пресите за тях още се търсят за различни прически. И това доказват клиповете на безброй потребители.

Може да се каже, че освен малките, които се прокрадват за малко обем и разнообразие, по-големите начупвания на косите са по-харесвани. А и с тях няма да изглеждате толкова ретро.

Ако си пазите старата преса за вафли, то е време да избършете прахта от нея и да я използвате.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии