28.9 C
Пазарджик
понеделник, 15 юли, 2024

Зоните за комуникация в офиса

С навлизането на бързо развиващите се технологии и усъвършенстването на AI офисът все повече се превръща от място за изпълнение на рутинни задачи в среда за обмен на идеи, стимулиране на креативност и активна комуникация. Последните години сме свидетели на главоломно развитие във всички сфери, благодарение на ефективността и силата на колективната мисъл.

Чрез създаването на зони за комуникация, които да предразполагат хората да се събират на групи, работодателите могат да улеснят тези процеси. Служителите са по-склонни да споделят информация и знания, ако имат удобно място за това.

Тези пространства трябва да са решени с креативен дизайн, свежи тоналности с препратка към домашния уют и да изразяват характера на компанията и служителите. Задължително в обзавеждането са мебелите за ниско сядане – широки, комфортни дивaни, групи фотьойли или мобилни пуфове. Често присъстват открити библиотеки или дизайнерски стелажи, които освен дисплей за аксесоари и книги, имат функция и да разделят помещението на различни зони.

Източник: България Он Еър

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии