31.8 C
Пазарджик
вторник, 25 юни, 2024

Зов за помощ! Млада майка има нужда от средства

Събират се средства за Хафизе Бозева, защото сумата е непосилна за семейството й. Хафизе е от село Синя вода, Обл. Разград. Ето какво написа жената:

„Аз съм Хавизе Мехмедова Бозева на 30 години – имам близначки на 9 години и момченце на 7 години. Всичко започна оттам преди 9 години, когото бях на 21, след първото ми раждане започнаха страшни болки и изпускане на предмети и голяма деформация, след голямото ходене по мъките обиколих всички болници в София.

След като се останови самата диагноза и от там насетне започнаха лечения и множество операции.

Вродена аномалия хемангиоми, които са комбинация от капилярни и кавернозни и смесен хемангиом,който се състои от елементи на съдов тумор ,както нервна и съединителна тъкан.

Вследствие на тази болест получих хашимото хипотиреодизъм и други придружаващи заболявания включително и анемия.

Цели 9 години се мъчихме с моите родители да събираме средствата за всяка интервенция като се надявахме всякя една операция да бъде последна, но заради закъснението всичко се е усложнило, вече всяко едно лечение и операция е непосилна за мен и за съжаление през годините, в които се мъчих да предпазвам болната си ръка, понеже са непоносими болките и винаги гледах да я щадя понеже ангажиментите и отговорността към 5-членното ми семейство е голяма, така увредих и дясната ръка сега след първата операция мога да я движа, но без да мога да я свивам и протягам.

Затова сега се обръщам с молба към всички вас, мили хора, помогнете ми да събера средствата, за да лекувам и двете си ръце и да бъдат направени нужните операции зада бъда отново полезна за моите деца и да бъда до тях и да си ги отгледам пълноценно.

Давам моето съгласие на Сдружение Ал Селям да ми помогне в събирането на тези средства които вече са непосилни за моето семейство“

Всеки, който иска да дари за Хавизе, може да го направи на банкова сметка на нейния съпруг.

BG91UBBS80021022859740
AHMED VACHEV

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии