29.9 C
Пазарджик
събота, 15 юни, 2024

Пет съвета домът да изглежда по-подреден

Чистенето и домакинската работа нямат край. Това може да потвърди всеки, дръзнал да се занимава с тях. Но ако полагате завидни усилия, за да поддържате дома си и все пак не виждате особена разлика, може би допускате някои от следните грешки:

Имате твърде много артикули
Независимо дали живеете в малко студио или просторен апартамент, всички ние имаме ограничено количество място за съхранение на нещата си. Така че, ако имате твърде много от каквото и да било, важно е да разчиствате редовно.

Според експерти по подреждането е трудно да се подреди, когато има твърде много предмети, които могат да се поберат в едно пространство.

Ако имате деца, със сигурност ви е трудно да поддържате дома си подреден, но не е невъзможно нещата да бъдат контролирани. Най-доброто решение за играчките е да имате кошници и кошчета, където можете да ги поставите.

Не всеки има време да организира дома си всеки ден, но всеки има време да вземе играчките и да ги постави в кошчетата – включително и децата. Когато учите децата си от ранна възраст да почистват в края на играта, те ще се научат да прибират нещата, след като ги използват.

Спалнята винаги ще изглежда подредена, ако леглото ви е оправено

Това отнема само минута и има голямо въздействие. Ако леглото ви е оправено, спалнята ви не само ще изглежда по-чиста, но ще се чувствате по-добре да влезете в нея, когато дойде време за сън.

Мръсни диспенсъри за сапун
Когато върху бутилките за сапун за ръце или препарат за съдове има пръски сапун и вода, това може да направи най-чистата зона на мивката все още да изглежда мръсна.

Съвет за почистване на дома, който отнема само няколко секунди: измийте бутилките и диспенсърите и всичко ще изглежда по-хубаво и по-чисто.

Източник: Bulgaria OnAir

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии