8.9 C
Пазарджик
сряда, 21 февруари, 2024

ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ – КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ КЛИМАТИК ЗА ДОМА

В разгара на студените месеци, въпросът за отоплението става приоритет за домакинствата. Последните години разходите на всички скочиха драстично и това предизвика повишаване на търсенето на по-достъпни начини за отопление. Неоспоримо, климатиците са сред решенията, които щадят финансите най-много, а предложенията от LG едновременно с това осигуряват и грижа за природата, докато превръщат дома в топло и уютно място.

Да се насочим към климатик, когато търсим решение за отоплението през зимните месеци, е лесно, защото освен за него, този продукт е с перспектива и за охлаждане през лятото. Но знаят ли повечето потребители как да изберат най-подходящия модел за жилището, което имат? В зависимост от това дали живеят в малък или голям апартамент, или пък къща, всеки дом има своите особености, които определят и от какви характеристики на климатика ще имат нужда.

За големите и просторни къщи, с множество стаи и външни стени LG препоръчва своя DUAL Inverter F12MT климатик, с енергиен клас A+++/A+++. Този модел е с висока производителност при ниски температури (-15°C ~ -25°C) и предоставя необходимата мощност дори при екстремни условия. С Dual Inverter Compressor моделът осигурява комфорт и икономия на енергия, като потребителят има възможност и да наблюдава разходите си през приложението LG ThinQ. А функцията „Active Energy Control“ позволява регулиране на разхода, осигурявайки оптимална ефективност при всякакви обстоятелства.

Климатици с енергийна ефективност А++/А+ са напълно достатъчни за отоплението на апартаменти, където наблюдаваме и по-малки топлинни загуби. Такова решение е климатикът LG DUALCOOL. Той е с ниски нива на шум (19 децибела в режим на сън) и възможността за работа при -25 градуса.

С грижа за потребителите, интелигентните климатици на LG могат да се свържат с приложението LG ThinQ на компанията, което позволява следене на качеството на въздуха чрез детайлни записи по часове, дни, седмици и месеци, дава възможност за дистанционно включване и изключване, настройване на режима и температурата.

До 31 декември 2023 г. климатиците на LG се предлагат с 5 години гаранция, като пълните правила условия по промоцията можете да откриете на www.lg.com/bg. С избора на правилния LG климатик, всеки потребител може да си направи не само функционален, но и устойчив подарък за Коледните и Новогодишни празници.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии