КАК ДА ДЕКОРИРАМЕ ДОМА СИ ЗА ЕСЕНТА

08.09.2023 11:31 283 Коментари: / Добави коментар Редактор: Таня Кабурова Техно
КАК ДА ДЕКОРИРАМЕ ДОМА СИ ЗА ЕСЕНТА

Още с началото на септември месец усетихме полъха на есента, която наближава. Независимо от градусите навън, този сезон напомня за себе си с разнообразните цветове на дърветата, пожълтялата трева и връхната дреха, която задължително взимаме при всяко излизане. А най-добрият начин да запазим топлината и хармонията през есента е именно като я внесем в дома си, като декорираме с подходящи цветове и материали, а защо не и с разнообразни аромати, които ще внесат неповторим уют и настроение дори и в дъждовните дни.

Добавете дребни елементи към декорацията на дома

Не е нужно да променяте генерално интериора, тъй като именно малките елементи носят уюта и духа на сезона. Ако вече имате свещи, декорирайте около тях с жълъди, кестени, шишарки, сушени плодове, цветни есенни листа. Вариантите са безкрайно много, а в същия момент това е най-лесният начин да добавите есенното настроение във всяка стая. Можете да изсушите резени портокал, с които да добавите и класически аромат към нежната есенна картина.

Включете повече меки, есенни цветове в интериора

Използвайте максимално това, с което разполагате, за да създадете най-доброто есенно настроение – една от идеите, които най-лесно можете да реализирате, е да поставите есенна визия на любимия LG Gallery телевизор. С уникалния си ултра тънък дисплей, той функционира едновременно като телевизор и изящна картина, така че можете да се насладите максимално на сезонните пейзажи и разнообразие от цветове – точно толкова ярки, колкото вие самите имате нужда да бъдат. Сега вече спокойно можете да се настаните на дивана и да се наслаждавате на лошото време.

Сега е моментът да потърсите различни възглавнички и одеяла в топлите есенни нюанси, с които да допълните интериора – в този сезон лекото одеялце на дивана се превръща в задължителен елемент, наред с книгите и топлия чай.

Използвайте сезонни цветя и плодове
Ако сте от хората, които имат нужда от честа промяна на пространството около себе си, можете да разчитате на есенните цветя и плодове за декорация. Сухите цветя в меки, топли нюанси моментално променят облика на стаята. Допълнете с тиква – комбинация от различни цветове и големини; добавете и дюли – плодовете, които могат да останат свежи дори до пролетта, носейки за дълго вдъхновението на есенния сезон.

Какъвто и подход да изберете, не забравяйте преди всичко да се наслаждавате на момента – не случайно хората казват, че няма нищо по-хубаво от лошото време. Време, което можете да прекарате в уюта на дома, който сами сте създали, взимайки най-хубавото от есенната природа и цветове.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Нов график за движение на влаковете от утре
09.12.2023 17:20 89
Нов график за движение на влаковете от утре

От неделя (10-и декември) влиза в сила новият График за движение на влаковете на ...

Близо 10% са положителните с Ковид за последното денонощие
09.12.2023 14:45 90
Близо 10% са положителните с Ковид за последното денонощие

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 164. Нап...

Хороскоп за 9 декември
09.12.2023 11:53 299
Хороскоп за 9 декември

Овен - Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си пр...

ТМ+

Хороскоп за 9 декември
09.12.2023 11:53 299 Общество
Хороскоп за 9 декември

Овен - Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си пр...

Отличиха заслужилите художници за 2023 г.
08.12.2023 18:21 1381 Култура
Отличиха заслужилите художници за 2023 г.

70 творби на 28 автори са включени в годишната изложба на пазарджишките художници...

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO - единствените смартфони на пазара в цвета на 2024, обявен от Pantone.
08.12.2023 16:40 189 Техно
Алтернативни начини да използваме балсама за устни
08.12.2023 14:23 208 Общество
Алтернативни начини да използваме балсама за устни

Балсамът за устни е продукт, който почти всяка жена използва, за да омекоти устни...