6.9 C
Пазарджик
събота, 2 март, 2024

LG АКАДЕМИЯ КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА ОБЯВЯВА ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ЗА СВОИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

LG Electronics (LG) стартира ден на отворените врати в своята LG академия за климатична техника. Активността ще се провежда всеки месец, като стартира от 24 януари (сряда), а следващите дати ще бъдат обявени допълнително.

В дните на отворени врати могат да се включат всички крайни потребители, дизайнери, инженери, конструктори, като ще имат възможността да се запознаят в детайл с климатичните решения на компанията директно от експертите на LG. Професионалните консултации ще дадат възможността на потребителите да научат кой е най-подходящият продукт за техните нужди и как ще издигне отоплението и охлаждането в дома им на следващо ниво. На края на всяка презентация, посетителите ще могат да зададат и всички въпроси, които ги интересуват.

Отворените врати ще се провеждат в централния офис на компанията – гр. София, бул. Цариградско шосе 115Г – сграда Мегапарк, офис А ет.5, а всеки, който има нужда от допълнителна информация, може да се обади на 0879 012 100.

Продуктите за климатизация на LG играят важна роля в мисията на компанията да направи ежедневието на клиентите си по-добро чрез интелигентни решения.  Всеки следващ продукт от компанията променя пазара и играе ролята на двигател за иновациите. Климатичните решения на LG се фокусира върху устойчивия начин на живот, енергийно ефективното отопление и охлаждане и осигуряването на решение за всеки тип дом и пространство.

Денят на отворените врати ще бъде полезен за всеки, който иска да научи повече за климатичните решения от LG, кое отопление или охлаждане е най-подходящо за неговия дом и как да направи ежедневието си по-лесно, по-еко съобразно и по-добро.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии