1.9 C
Пазарджик
четвъртък, 22 февруари, 2024

LG OLED: ЗАШЕМЕТЯВАЩО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО ЗА ДНЕВНАТА ВИ

Разработени на основата на десетилетие OLED иновации, демонстриращи силна ангажираност към разбирането на потребителските нужди, LG Lifestyle Screens представят нови ценности и потребителски изживявания. Lifestyle Screens са повече от само телевизори – със своя фин, ултра модерен дизайн, те са зашеметяващо произведение на изкуството, което добавя нотка финес към дневната.

Много потребители днес търсят продукти, които да се впишат безпроблемно към начина им на живот и да отговорят на индивидуалните им предпочитания и вкусове. Що се отнася до телевизорите, това означава възможност да предоставят персонализирано изживяване с достъп до широка гама услуги за забавление и лайфстайл съдържание. Означава и представяне на различни дизайн и функционалности, които повишават удобството и допълват естетиката на пространството.

На Milan Design Week 2023, сред елегантното пространство на Salone dei Tessuti, LG показа ексклузивните артистични произведения на телевизорите LG OLED Objet Collection – Posé и Easel – както и подвижния StanbyME, заедно с LG XBOOM 360 преносим говорител, вдъхновен от електиката на Moooi, игриви естетични елементи, допълнени от декоративни мотиви.

Завладяващите иновации са добре показани в елегантни сцени от живота, където комплимент им правят прекрасните интериорни предмети, мебели и мотиви от първокласната холандска лайфстайл марка, Moooi, която си партнира с LG за изложението.

LG Lifestyle Screens са стилна, вдъхновяваща интеграцията на технология и дизайн. Красиви произведения сами по себе си, телевизорите се сливат безпроблемно с предложенията от Moooi, за да предложат прекрасна визия за ултра шик и ултра удобен начин на живот. Изложбата включваше и специално изживяване, което допълнително размива границите между екран и творба. В чест на Milan Design Week и, за да отпразнуват креативното партньорство между LG и Moooi, избрани модели LG Lifestyle Screen бяха украсени с декоративен дизайн от Moooi.

Дебютант на Salone dei Tessuti по време на миналогодишното издание на Milan Design Week, LG OLED Objet Collection Posé (модел LX1) потвърди репутацията на LG като пионер в областта на иновациите, фокусирани върху начина на живот. Тази година компанията разширява наличността на Posé в повече региони, като дава възможност на повече потребители да видят сами какво прави Lifestyle Screen продуктите толкова специални.

Подкрепени от 10 години OLED иновации, отличаващите се лайфстайл екрани на LG осигуряват уникално потребителско изживяване и добавена стойност. Затвърждавайки статута на компанията като глобален лайфстайл иноватор и лидер в продължаващата еволюция на телевизорите за дома, продуктите LG Lifestyle Screen са отличени и с престижни награди за дизайн, включително iF Design Award и Red Dot Award.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии