LG ПРЕДОСТАВЯ „УСТОЙЧИВ ЖИВОТ, РАДОСТ ЗА ВСИЧКИ“

01.09.2023 11:23 191 Коментари: / Добави коментар Редактор: Ангел Узунов Техно
LG ПРЕДОСТАВЯ „УСТОЙЧИВ ЖИВОТ, РАДОСТ ЗА ВСИЧКИ“

LG Electronics (LG) разкрива своята визия за екологичен начин на живот в своето LG Sustainable Village (LG устойчиво селище) на IFA 2023. Изложбеният щанд на компанията представя широка гама от примиум и високо ефективни LG уреди и решения, обединени под общата тема ‘Sustainable Life, Joy for All.’

Вдъхновено от горска пътека, LG Sustainable Village има ключовите елементи от ESG стратегията на компанията, вградени в дизайна и конструкцията му с, изградена от екологично отговорни материали, включително рециклиран текстил и мрежи, използвани да оптимизират въздействието на конструкцията.

По време на изложбата, посетителите ще видят смарт решенията за дома на LG, които правят ежедневието по-устойчиво – пример за това е Smart Cottage, шедьовър на енергийно ефективните уреди, персонализираните домакински уреди и иновативните уреди и услуги, предназначена за европейския примуим пазар.

Разположен точно на входа на изложбения щанд, Smart Cottage е компактен, сглобяем дом, който безупречно интегрира монтираните на покрива 4-киловатови (kW) слънчеви панели с енергийно ефективната Therma V™ R290 Monobloc въздушна термопомпа на компанията, както и цялостно оборудване с домакински уреди. Сред тях са WashTower Compact, вградена фурна, миялна машина QuadWash™, индукционен електрически котлон и пречиствател на вода.

До Smart Cottage посетителите ще открият Net-Zero Vision House, която представя собствените решения на LG за управелние на енергията, както и различни високо ефективни домакински уреди, разработени за европейския пазар, включително пералня, сушилня, хладилник и миялна машина.

Системата за съхранение на енергия (Energy Storage System (ESS)) на LG може да се адаптира към различни нива и условия на употреба. Посетителите могат да научат повече за процеса, който се използва от ESS за съхраняването и консумацията на излишната енергия, събрана от слънчевия панел в дома, както и за начините за лесно контролиране на домакинските уреди на LG и следенето на съхранението и консумацията на енергията през приложението ThinQ™.

Преминавайки към ThinQ Home Zone, посетителите на IFA могат да изживеят нивото на персонализация и възможността за надграждане на LG ThinQ UP 2.0, заедно с подобрената достъпност, предлагана от новите аксесоари за домакински уреди и добавки в революционния Universal UP Kit. Повишената използваемост на Universal UP Kit включва различни решения, създадени за лесно прикрепяне към уредите на LG, включително хладилници, перални, сушилни, безкабелната прахосмукачка CordZeroTM и пречистватели за вода, за да гарантират по-доброто потребителско изживяване за всички – независимо от пол, възраст или физическо увреждане.

Зоната Upcycling Workshop Zone фокусира върху някои от домакинските уреди на компанията, които са изработени с рециклирана пластмаса, като например пречиствателя за въздух LG PuriCareTM AeroFurniture, Styler™ ShoeCase и ShoeCare решенията. В допълнение, посетителите могат да участват в семинари, по време на които ще научат повече за инициативите на LG за рециклиране и ще имат възможността да участват в „предизвикателство за пластмасов възел“, който ще е посветен на използването на палета от смола, събрана от пластмасовите боклуци в Chilseo Recycling Center.

Детайлният щанд на LG на IFA представя и най-новите продукти от второто поколение LG SIGNATURE. Те включват енергийно спестяваща и нежна към дрехите комбинирана пералня със сушилня с термопомпа и Dual InstaView™ хладилник с InstaView прозорец и на двете врати, който позволява на потребителите да виждат всичко от вътрешността му, без да го отварят.

Нещо повече, посетителите ще могат да се запознаят с чисто новия хладилниците с долен фризер MoodUP™ и InstaView с MoodUP, които могат да се похвалят с променящи цвета си панели на вратата, контролирани чрез LG ThinQ приложението. И двата хладилника предоставят различно потребителско изживяване, докато техните LED панели намаляват консумацията на ресурси, включително и отпадъците, като премахват необходимостта производството на заменяеми цветни панели. Освен това, LED панелите на хладилника с долен фризер MoodUP са направени с екологични, рециклирани материали, а новият хладилник с долен фризер InstaView с MoodUP предлага персонализирани настройки на температурата, които удължават свежестта на продуктите и предотвратяват изхвърлянето на храна.

И не на последно място, под темата ‘Better Culinary Life for All’, зона Cooking Studio Zone представя новата колекция уреди за вграждане в две безупречни концепции за кухня. Колекцията, създадена за европейския пазар, впечатлява със своята селекция от примиум, енергийно ефективни уреди, включително фурна InstaView, миялна машина QuadWash и индукционен котлон.

„Развълнувани сме да представим нашите усъвършенствани, енергийно ефективни решения за дома в LG Sustainable Village на IFA 2023,“ сподели Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „LG ще продължи да предоставя иновативни домакински уреди, които не само носят удобство и радост на своите потребители, но и активно ги подкрепят в ежедневните усилия, които полагат, за да живеят по-устойчиво.“

Посетителите на LG Sustainable Village (Зала 18, Messe Berlin) на IFA 2023 от 1 до 5 септемрви могат да открият удобството и устойчивия начин на живот, подпомаган от разнообразните и иновативни решения на LG за дома.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината
10.12.2023 17:40 126
Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината

На тържествена церемония Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Па...

Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината
10.12.2023 16:23 395
Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината

Задълженията на Белово доближават до размера на бюджета на община. Това съобщи в ...

Ето кои стоки поевтиняват
10.12.2023 15:29 304
Ето кои стоки поевтиняват

Продължава поскъпването на храните на едро и индексът на ДКСБТ се качи почти до н...

ТМ+

Хороскоп за 10 декември
10.12.2023 11:18 306 Общество
Хороскоп за 10 декември

Овен - Не ограничавайте инициативата си. Ако ви е необходимо да привлечете...

Хороскоп за 9 декември
09.12.2023 11:53 362 Общество
Хороскоп за 9 декември

Овен - Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си пр...

Отличиха заслужилите художници за 2023 г.
08.12.2023 18:21 1915 Култура
Отличиха заслужилите художници за 2023 г.

70 творби на 28 автори са включени в годишната изложба на пазарджишките художници...

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO - единствените смартфони на пазара в цвета на 2024, обявен от Pantone.
08.12.2023 16:40 251 Техно