LG представи най-новите си дисплейни решения

02.02.2023 14:41 260 Коментари: / Добави коментар Редактор: Ангел Узунов Техно
LG представи най-новите си дисплейни решения

LG Electronics (LG) представя своите революционни решения за дигитални дисплеи на Integrated Systems Europe (ISE) 2023, което се провежда в Барселона, Испания. Пълното портфолио на компанията с дисплейни решения – включително Micro LED дисплеите, Transparent OLED Signage, и LED дисплеите – са изложени сред редица дигитализирани пространства, демоснтрирайки работата им в различни ситуации и за различнии индустрии, включително търговията, корпоративния свят, обучението и хотелиерството.

С тазгодишната тема Life, Be Bloomed на ISE, LG представя иновативено дисплейно решение, което предлага цял свят от възможности, както и силата да прави живота по-добър всеки ден. Посетителите на щанда на компанията ще имат възможност да разгледат новите решения, създадени да поддържат по-добра бизнес комуникация, решения, които предоставят ясна картина и се интегрират безпроблемно в различни комерсиални среди, както и решения, които могат да предават емоцията и динамиката на зашеметяващи дигитални арт творби по изцяло нов начин.

Масивният 272-инчов LG MAGNIT 8K Micro LED (модел LSAB007) прави своя дебют на ISE със своя наистина впечатляващ дисплей – както с размерите си, така и с качеството на картината. Огромният Micro LED работи с милиони самосветещи микрометрични пиксели, за да създаде изключителна реалистичност и дълбочина, докато 8К резолюцията му (7,680 x 4,320) осигурява остротата на детайлите.

LG MAGNIT 8K предлага забележително постоянство на цветовете и широк ъгъл за гледане. Този изключителен дисплей ще зашемети посетителите на щанда на компанията, пленявайки ги с ексклузивни 8K кадри, улавящи красотата и величието на природата. С големите си размери и първокласното качество на картината, LG MAGNIT е отлично решение за изобразяване на медийното изкуство в публичните пространства, както и за контролните зали на сгради, заседателни зали, корпоративни и хотелски лобита.

Друга впечатляваща гледка за посетителите е LG 8K Micro LED, който се синхронизира с 56 Transparent OLED Signage (модел 55EW5G-V) дисплеи, покривайки и двете страни на входа на изложбената зала на LG, за да създаде изумително изживяване с медийното изкуство. Уникалната конструкция пренася посетителите в свят на цветове и чудеса – свят, който оживява, благодарение на революционната дисплейна технология на компанията.

На ISE 2023, LG представя за първи път и своето решение за виртуални продуцентски студиа. Те позволяват на създателите на съдържание да заснемат игрални сцени на напълно дигитален фон, който се прави чрез излъчване на дигиталните пейзажи на безупречно свързани LED екрани. LG, заедно с професионалните си партньори, включително Mo-Sys и ARRI, показват на посетителите как виртуалните продуцентски студиа работят – и как могат да бъдат използвани за развлекателни продукти, като филми и телевизия, както и за корпоративно вътрешно излъчване – като в същото време демонстрират LG LED дисплеите и свързаните решения.

В центъра на щанда на LG е забележителната Floating CUBE LED – LED скулптура, която креативно комбинира четири 2К LED дисплея (модел LSCB012). Основавайки се на Tensegrity, структурен принцип на целостта на напрежението, скулптурата е удивително триизмерно анаморфно дигитално изкуство, което се движи и носи по повърхноста на дисплеите. Детайлно разработените LG LED дисплеи осигуряват реалистично качество на картината, докато безупречните 90-градусови ъгли на на CUBE инсталацията допълва усещането, че наблюдаваме истински 3D предмет в реално, физическо пространство.

В допълнение, LG представя своето ново решение за дигитално обучение, LG CreateBoard (модел TR3DK), на ISE 2023. Интерактивна дигитална дъска, разработена за да ангажира, информира и вдъхновява учениците. Насърчавайки сътрудничеството, новият модел предлага LG CreateBoard Lab за създаване на съдържание и писане, и LG CreateBoard Share за безжично съдържания и споделяне на екрана. На изложението е и LG ConnectedCare DMS, облачно базирано решение за управление на устройствата, специално за училищната или друга образователна среда, което позволява на потребителите си да управляват дистанционно няколко устройства.

Като част от своята голяма изложба, LG представя и удобно облачно базирано управленско решение, разработено за нуждите на различни индустрии, включително търговията, корпоративната среда, образованието и хотелиерството. LG Pro:Cloud е облачна платформа за достъп до решението на LG за управление на съдържанието (CMS), включително Pro:Centric Cloud (хотелиерство) и SuperSign Cloud, докато LG ConnectedCare е решение за дистанционно управление, което прави възможно наблюдението на табелите, проверката на изразходваната енергия и управление на яркостта на екрана, всичко чрез интегрирания Energy Dashboard.1

На фокус на ISE 2023 е и ангажиментът на LG към опазването на околната среда. Адаптирайки визията на компанията ‘Better Life for All’, последните B2B решения от LG предлагат енергийна ефективност, намалено потребление на ресурсите, повишена рециклируемост и подобрена достъпност.2 В ESG зоната посетителите могат да разгледат иновации като облачно базираното умно решение за управлението, което помага намаляването на използваната енергия и 4K UHD signage (модел UL3J-EP), включващ компоненти, частично направени от рециклирана пластмаса. Заедно с него ще открият и LG Kiosk, който работи за дигиталната достъпност с тактилна клавиатура за хора с увредено зрение.

„На ISE 2023, LG демонстрира как дисплейните решения могат да имат добавена стойност за потребителите в практически всеки комерсиален сектор или област от живота, за който можем да се досетим,“ казва Пайк Ки-мун, старши вице-президент и ръководител на звено Information Display в LG Electronics Business Solutions Company. „Много повече от просто екран за споделяне на съдържание, нашите дисплейни решения могат да помогнат на потребителите да се свързват, създават, комуникират или колаборират – разширявайки и дигитализирайки ежедневните изживявания по нови и удобни начини.“

Посетителите на ISE 2023 могат да открият щанда на LG в Hall 3 (Stand 3K 200) в конферентния център Gran Via на Fira Barcelona. За да научите повече за дигиталните решения на LG, представени на ISE 2023, може да посетите сайта: www.lg-informationdisplay.com/ise2023.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Липсват близо 17 000 медицински сестри
29.11.2023 10:45 39
Липсват близо 17 000 медицински сестри

На редовното заседание на Министерския съвет ще бъде представен анализ на Съвета ...

Метеоролозите предупреждават за студено време във Великобритания
29.11.2023 10:15 47
Метеоролозите предупреждават за студено време във Великобритания

Сняг и лед са напът да сковат някои части на Обединеното кралство. Агенцията за з...

172 нови случая на COVID-19
29.11.2023 09:45 61
172 нови случая на COVID-19

172 са новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие. Два...

ТМ+

Хороскоп за 29 ноември
29.11.2023 08:58 225 Общество
Хороскоп за 29 ноември

Овен - Предстои ви приятен и усмихнат ден. Затрупани сте със задачи, които...

Протестиращи блокираха подстъпа към АМ Тракия край Пазарджик
28.11.2023 15:52 425 Общество
Протестиращи блокираха подстъпа към АМ Тракия край Пазарджик

Над 20 души се включиха в Националния протест „Справедливост за всички деца...

Коя е думата на 2023 година?
28.11.2023 10:16 222 Общество
Коя е думата на 2023 година?

Прилагателното "автентичен" е думата на годината, обяви американският речник Merr...

Липса на противогрипни ваксини за хората под 65 години в аптеките
27.11.2023 17:52 237 Общество
Липса на противогрипни ваксини за хората под 65 години в аптеките

Тази година противогрипните ваксини, които се поставят у нас са два вида. Те ще п...