LG ПЪРВИ В ИНДУСТРИЯТА С ВЕРИФИКАЦИЯ ОТ UL ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА АЛГОРИТЪМА IM С ИЗКУСТВЕН

16.05.2022 12:03 223 Коментари: / Добави коментар Редактор: Ангел Узунов Техно
LG ПЪРВИ В ИНДУСТРИЯТА С ВЕРИФИКАЦИЯ ОТ UL ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА АЛГОРИТЪМА IM С ИЗКУСТВЕН

LG Electronics (LG) обяви, че приложената в надграждаемите им уреди за пране AI технология, е получила AI Algorithm Reproducibility Process верификация от UL, глобален лидер в сферата на научната сигурност.1 Сертификацията е първа в сектора на продуктите за дома и потвърждава усъвършенстваните способности на Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD™) технологията на LG, която използва дълбоко структорирано обучение, за да разпознава типа на тъканта в пералните машини или сушилните, или да оптимизира цикъла на пране и настройките за всяко зареждане.

Изпълнявайки всички обещания към потребителя, LG технологията AI DD е първото AI решение, използвано в продукти за грижа за прането, която получава признание от UL. Най-съвременната технология на компанията е преминала през комплексно оценяване на функционалностите, за да се установят възможностите й, които UL измерва по няколко критерия като устойчивост на „учебните“ данни, които LG използва, и изпълнението на алгоритъма повреме на реална употреба на продуктите.

Пералните решения от LG, които съдържат AI DD предоставят на потребителите по-голямо удобство и нежна грижа за тъканите. Революционната AI DD използва дълбоко структурирано обучение, технология, която позволява на компютрите да мислят и и да се обучават сами, като автоматично определят оптималния цикъл на пране за всеки тип тъкан. Измервайки теглото и определяйки мекотата на всяко зареждане, интелигентните перални и сушилни на LG дават отлични резултати всеки път, оставяйки дрехите и спалното бельо свежи и чисти, докато минимизират максимално износването на тъканта.

Диференцираната AI технология е призната и от множество други организации като Korea Testing Laboratory (сертификация за безопасност на AI) и Korean Standards Association (AI+ сертификация).

Тази година LG издига иновациите при домакинските уреди на още по-високо ниво с представянето на своята концепция за надграждащи се уреди. Подобрявайки удобството и добавената стойност за потребителите, надграждащите се уреди от LG добавят нови функционалности чрез софтуерни и хардуерни подобрения, достъпни през приложението ThinQ.

“Да бъдем първите в бранша, които получават верификация от UI за революционната ни AI технология е доказателство за нашето лидерство в глобалния пазар на домакински уреди”, споделя said Лиу Дже-Чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “LG ще продължава да издига потребителското изживяване на нови нива и да прави живота по-лесен всеки ден чрез своите иновативни уреди, разработени посредством най-модерната ни и уникална AI технология за перални решения”.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Два басейна за тренировки има вече в Плувен комплекс „Балона“
30.06.2022 17:59 827
Два басейна за тренировки има вече в Плувен комплекс „Балона“

В началото на месец септември миналата година бяха възобновени тренировките по пл...

Графа открива 49-те Велинградски празници на културата
30.06.2022 17:27 146
Графа открива 49-те Велинградски празници на културата

Тази събота стартира 49-тото издание на Велинградските празници на културата. И т...

Признание за 18 спортисти
30.06.2022 17:19 627
Признание за 18 спортисти

Ежемесечно по програмата „Граждански импулс“ на община Пазарджик се н...

ТМ+

Днес да почерпят Петър и Павел
29.06.2022 09:09 203 Общество
Днес да почерпят Петър и Павел

Денят на светите равноапостоли Петър и Павел е почитан празник от българите. В на...

60 години Ансамбъл Пазарджик
27.06.2022 15:40 724 Култура
60 години Ансамбъл Пазарджик

С грандиозен концерт Ансамбъл Пазарджик отбеляза своя 60-годишен юбилей. На сцена...

Instagram подготвя революционни промени
25.06.2022 18:15 279 Техно
Instagram подготвя революционни промени

Услугата за споделяне на снимки Instagram съобщи, че тества нови възможности за п...

Таня Димитрова: Чудесия ще бъде част от най-голямото събитие на годината
25.06.2022 13:15 916 Общество
Таня Димитрова: Чудесия ще бъде част от най-голямото събитие на годината

Различни в живота, но обединени от любовта към България. Това мото събира за първ...