22.9 C
Пазарджик
събота, 18 май, 2024

LG С ТОП ПОЗИЦИИ В КЛАСИРАНЕТО ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ В КАТЕГОРИЯ ТЕЛЕВИЗОРИ И ДОМАКИНСКИ УРЕДИ

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

СЕУЛ, 5 октомври 2023 – LG Electronics (LG) получи признание за своето отличие според American Customer Satisfaction Index (ACSI) Survey за 2023 година в категория телевизори и големи уреди. Резултатите от ACSI затвърждават продължителния ангажимент на LG към обогатяването на ежедневието на потребителите чрез предлагането на продукти, основаващи се на потребителските нужди и обратна връзка.

ACSI е всепризната американска организация и е единствената национална между-индустриална мярка за удовлетвореност на потребителите, с повече от две десетилетия опит в измерването на широк обхват от различни индустрии. Резултатите от проучването на ACSI предлагат високо ниво на надеждност, получени след провеждането на интервюта с приблизително половин милион потребители.

LG зае челното място за производител на телевизори в категорията ACSI TV за тази година, с впечатляващ резултат от 83, който бележи забележителните 4% ръст. LG телевизорите показват непоклатимо отличие в задоволяването на потребностите на потребителите в множество сфери, включително издръжливост на продукта, вътрешни конфигурации, външен дизайн и покритие на гаранцията.

В категорията домакински уреди, LG зае първото място за втора поредна година . Като единствен производител с резултат, достигащ индекс от 81 миналата година, LG може да се похвали със задоволителния резултат от 82 тази година, който бележи увеличение с една точка.

LG прави значителни крачки да обедини визията си с устойчивата и природо съобразна технология. Министерството на енергетиката на САЩ предлага редица решения, насочени към прилагане на разпоредби и стандарти за намаляване на потреблението на вода и енергия, призовавайки производителите да подобрят енергийната ефективност в домакинските уреди. В духа на тези усилия, LG планира посвещаването на активни мерки за опазването на околната среда.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии