30.8 C
Пазарджик
петък, 19 юли, 2024

LG ULTRAGEAR В ЧЕЛНИТЕ РЕДИЦИ НА Е-СПОРТНАТА КУЛТУРА С ПРОДЪЛЖАВАЩОТО ПАРТНЬОРСТВО С GEN.G

СЕУЛ, 17 януари 2024 г. – LG Electronics (LG) удължава официалното си партньорство с Gen.G Esports (Gen.G), една от най-известните организации за електронни спортове в света. Като част от това сътрудничество, LG UltraGear™ – водещите в индустрията геймърски монитори, известни с бързата си честота на опресняване и висока производителност – ще продължат да бъдат предоставяни на професионалните отбори на Gen.G. Партньорството има за цел да популяризира esports в световен мащаб и да включат различни вълнуващи активации на международната esports сцена.

Gen.G управлява редица професионални отбори по esports, специализирани в популярни мултиплейър игри, включително League of Legends. Откакто LG UltraGear беше обявена за официален спонсор на Gen.G през 2021 г., отборът на организацията в Южна Корея постигна забележителен успех в League of Legends Champions Korea. Отборът си осигури три последователни победи от началото на летния сезон на 2022 г. до летния сезон на 2023 г.

Чови, златен медалист в състезанието по League of Legends на 19-те Азиатски игри в Ханджоу и „mid-laner“ в отбора на Gen.G по League of Legends, похвали геймърските монитори LG UltraGear, като заяви „Бързото им време за реакция и висока скорост на опресняване осигуряват предимство в сложни ситуации в играта, като позволяват по-прецизен контрол и по-плавно изиграване на играта.“ Въпреки че, е силно впечатлен от всички високопроизводителни опции в линията монитори UltraGear, личният фаворит на Chovy е 27-инчовият UltraGear OLED геймърски монитор (модел 27GR95GE).
Освен че, подкрепя членовете на екипа на Gen.G в преследването на шампионските им цели, LG активно си сътрудничи с тях в разработването на нови геймърски монитори LG UltraGear. Отзивите на професионалните играчи помагат за усъвършенстването на най-новите им модели. Скоро представеният UltraGear OLED геймърски монитор на тема „League of Legends“ (модел 27GR95QL) предлага невероятно поглъщащо гейминг изживяване с уникална естетика на „League of Legends“, а дизайнът му е повлиян от мнението на професионалните играчи. LG също така подкрепя Gen.G Global Academy, като предоставя ултрабързи геймърски монитори (модел 25GR75FG) на ученици, които се стремят да станат професионалисти в областта на esports.

„За нас е голяма чест да започнем третата година на партньорство с LG UltraGear. От 2021 г. насам те са наш партньор в иновациите, обогатявайки света на esports за феновете на игрите по целия свят“, казва Арнолд Хур, главен изпълнителен директор на Gen.G Esports. „Те подкрепят не само нашите професионални отбори, но и развитието на следващото поколение геймъри в Gen.G Global Academy.“

„Много се гордеем и се радваме, че LG UltraGear помага на играчите от Gen.G да постигат постоянно отлични резултати в големите турнири“, каза YS Lee, вицепрезидент и ръководител на ИТ отдела на LG Business Solutions Company. „LG UltraGear продължава да се ангажира с разработването на продукти за игри от висок клас и с поддръжката на най-новите технологии за игри, като целта е да се осигури игрално изживяване, което може да задоволи всички играчи в областта на esports, независимо дали са ентусиазирани любители или професионалисти от най-висок ранг.“

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии