Motorola представи специално издание на motorola edge 30 fusion

02.12.2022 11:40 179 Коментари: / Добави коментар Редактор: Ангел Узунов Техно
Motorola представи специално издание на motorola edge 30 fusion

Световните експерти в областта на стандартизацията и точността на цветовете от Pantone Colour Institute™ обявиха "Цветът на годината", за да подчертаят символиката и значението на цветовете, същевременно илюстрирайки как изборът на цветове отразява емоциите и психологията на хората, както и заобикалящия ни съвременен свят.

Цветът на годината на Pantone се избира след детайлен анализ на глобалните тенденции и теми през годината и отчита всички аспекти на обществото - от модата до маркетинга, социалните мрежи и дори политиката.

Дългосрочното ексклузивно партньорство на Motorola и Pantone в смартфон категорията показва как технологията и цветът се преплитат, за да осигурят по-широко поле на себеизразяване, да разгърнат творчеството и да отключат завладяващи мобилни преживявания. За да продължи тази мисия, Motorola лансира специално издание на motorola edge 30 fusion в цвета на Pantone за 2023 г. - PANTONE 18-1750 Viva Magenta - безстрашен нюанс, който пише свой собствен, нов разказ.

Мotorola edge 30 fusion предлага производителност и функции на ниво флагман, побрани в изключително тънко устройство с изящен дизайн. С водещи в класа си характеристики като 6,55-инчов pOLED 144Hz1 дисплей, мобилна платформа Snapdragon® 888+ 5G и усъвършенствана 50 MP камера с OIS, motorola edge 30 fusion е перфектната комбинация от производителност и красота и превъзходно въплъщава Цветът на годината 2023.

В допълнение към настоящото партньорство на Motorola в категорията на смартфоните, компанията майка Lenovo обявява и по-широко глобално партньорство с Pantone в технологичната категория за цвят на годината 2023, специално за компютри и таблети. Присъстващите на представянето на "Цветът на годината" на Pantone също така се потопиха в преживяването "Magentaverse" чрез умните очила за добавена реалност ThinkReality A3 на Lenovo.

Смисълът на Viva Magenta

Цветът на Pantone за 2023 г., Viva Magenta, показва вдъхновяващото преплитане на виртуалното и физическото.

Вкоренен в червеното и с хладни сини подтонове, този силно въздействащ нюанс е вдъхновен от природата и изследван чрез технологиите и  разкрива  множество измерения и нов поглед на творчеството. Когато присъстваме в множество пространства и места едновременно, ние размиваме границите на осезаемото и цифровото и формираме собствена си хибридна идентичност.

Viva Magenta символизира именно тази връзка, подчертавайки как потребителите използват технологията, за да подчертаят различните си индивидуалности и да развият собственото си многостранно себеизразяване - усещане, което напълно съответства на философията на марките Lenovo и Motorola за овластяване.
"Ексклузивното ни партньорство с Pantone в смартфон категорията се придвижва към следващия си етап, тъй като сме единственият производител на смартфони, който лансира устройство в цвета на Pantone за 2023 г., позволявайки на потребителите да изследват, създават и преодоляват граници чрез технологиите. Този цвят истински отразява културния период, в който се намираме, и с нетърпение очакваме да въведем този силно въздействащ нюанс в устройствата motorola edge 30 fusion по целия свят", сподели Рубен Кастано, директорът на отдела за потребителско преживяване в Motorola, компания на Lenovo.

"За нас винаги е било привилегия да изследваме "Magentaverse" заедно с Motorola и motorola edge 30 fusion", отбеляза Ели Ченг, вицепрезидент и генерален мениджър на Pantone. "Всички ние сме обединени от виждането, че дизайнът, иновациите и личното изразяване могат да доведат до още по-креативни решения и да култивират бъдеще, което насърчава радостта и оптимизма."

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Въреки многото контузени, ВК Хебър надигра Берое
25.03.2023 20:08 155
Въреки многото контузени, ВК Хебър надигра Берое

ВК Хебър показа шампионски манталитет в труден мач срещу Берое. В Стара Загора бъ...

ФК Хебър с победа в приятелски мач
25.03.2023 19:20 68
ФК Хебър с победа в приятелски мач

ФК Хебър изигра първия си мач под ръководството на ст. треньора Любослав Пенев. П...

27 гимназисти със стипендии от фондация „Асарел"
25.03.2023 16:56 190
27 гимназисти със стипендии от фондация „Асарел"

Двадесет и седем ученици от двете панагюрски гимназии получиха за пореден път сти...

ТМ+

LG SOUNDBAR системи с визия за устойчиво бъде-ще
25.03.2023 12:17 74 Техно
LG SOUNDBAR системи с визия за устойчиво бъде-ще

LG Electronics (LG) е компания, която усилено работи, за да създаде иновации, кои...

Вярвания и традиции на Благовещение
25.03.2023 08:51 507 Общество
Вярвания и традиции на Благовещение

Празникът е наричан още Благовец, Благовещене, Благоец. В календара на Христ...

Задължителен изпит за управление на МПС за възрастните хора?
24.03.2023 18:13 8308 Общество
Задължителен изпит за управление на МПС за възрастните хора?

В статистиката на КАТ често има произшествия с възрастни водачи, на които им е пр...

Как да оптимизираме семейния бюджет?
24.03.2023 16:41 107 Общество
Как да оптимизираме семейния бюджет?

Финансите, с които разполага едно домакинство, безспорно са може би най-важната т...