12.9 C
Пазарджик
сряда, 28 февруари, 2024

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO – единствените смартфони на пазара в цвета на 2024, обявен от Pantone.

Motorola и Pantone, световният гигант в областта на цветовете, обединиха сили за трета поредна година, разработвайки ексклузивни Motorola устройства в цвета на годината на Panton – PANTONE 13-1023 Peach Fuzz.

Нюансът засилва значението на човешката връзка, затова и устройствата, избрани да го представят са истински специални – motorola razr 40 ultra и motorola edge 40 neo. Кадифено нежният прасковен Peach Fuzz има уютна и нежна същност, която въплъщава чувствата на общност, сплотеност и сътрудничество. 

Изборът на цвета на годината за 2024г. допълва мисията на Motorola да направи технологиите по-достъпни и да помогне на потребителите да ги използват, за да се свързват истински.  

При избора на устройства с PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, екипът на Motorola се е погрижил за цветовото влияние и неговия акцент върху силата на човешката връзка, установявайки, че именно razr 40 ultra и motorola edge 40 neo въплъщават това послание.  

Наличен в цял свят, иконичният motorola razr 40 ultra  позволява на по-изразителните личности да се открояват от тълпата с емблематичния си сгъваем дизайн. motorola edge 40 neo е устройство, което поставя цвета в центъра на дизайна. А нюансът PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, облечен в стилна веган кожа прекрасно допълва топлия, контурен дизайн на устройството, като ангажира сетивата и разпалва въображението.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии