НА CES 2023 LG ДЕМОНСТРИРА НОВИ КУХНЕНСКИ РЕШЕНИЯ

21.12.2022 16:03 244 Коментари: / Добави коментар Редактор: Ангел Узунов Техно
НА CES 2023 LG ДЕМОНСТРИРА НОВИ КУХНЕНСКИ РЕШЕНИЯ

LG Electronics (LG) ще демонстрира на CES 2023 подобрено изживяване в кулинарния живот със своите последни, усъвършенствани кухненски уреди с добавена стойност за потребителите. Съдомиялната LG QuadWash® Pro и фурните LG InstaView® Combination Double Wall Oven и Electric Double Slide-in Range, както и микровълновата фурна LG Over-the-Range Microwave Oven обещават мощност и ефикасност на работата, благодарение на усъвършенстваните технологии на компанията и изключителното удобство, което интеграцията с LG ThinQ™ осигурява.

Съдомиялна LG QuadWash Pro
За бързо и лесно почистване след храненето, LG QuadWash Pro съдомиялната може да измие безупречно съдовете само за един час. QuadWash Pro осигурява подобрена мощност на почистването, използвайки струи вода с високо налягане, за да напръска съдовете от множество ъгли, като едновременно с това ги накисва с над един милион микробалончета, които помагат и на най-упоритите остатъци от храна да излязат. Усъвършенстваната съдомиялна от LG използва технологията Dynamic Heat Dry™, която циркулира горещ въздух в цялото й отделение, което осигурява по-бързо изсушаване и съдове, веднага готови за употреба. Що се отнася до финалните щрихи, уникалната за LG функция TrueSteam® спомага за намаляването на петната от вода, оставяйки всяка чиния, чаша и лъжица блестящо чисти.1

Комбинирана фурна LG InstaView Combination Double Wall
Допълвайки кухнята с доза класа, LG InstaView Combination Double Wall Oven е с изчистен и изискан дизайн, разработен с уникалната за LG врата InstaView – тя позволява на потребителите да наблюдават процеса на готвене, почуквайки два пъти на стъклото. Така могат да избегнат нарушаването на темперетурата на готвене, което обикновено се получава при отварянето на вратата на фурната. Новата фурна има и Steam Sous Vide, иновативен метод за готвене, който използва прецизност в контрола на темперетурата, за да помогне на потребителите да приготвят у дома ястие с качество като от ресторант. А за тези, които обичат вкуса и текстурата на пържената храна, Air Fry режимът постига хрупкавостта и вкуса й с по-малко мазнина и без да е необходимо предварително затопляне.

LG InstaView Electric Double Slide-in Range
Идеална за големи семейства или за любителите на споделени събития, LG InstaView Electric Double Slide-in Range може да се похвали с голям капацитет, който позволява готвенето на няколко ястия едновременно. Фурната използва LG технологията ProBake Convection®, за да приготви храната бързо, без необходимостта от предварително затопляне. Така потребителите могат да се насладят на равномерно сготвени, вкусни ястия. Технологията LG UltraHeat™ е още една иновация, която спестява време, осигурявайки бързо загряване и прецизен контрол при бързо варене или къкрене. Новата InstaView линия е съвместима с LG ThinQ Recipe приложението. Лансирана по-рано през годината, тази услуга прави готвенето у дома по-лесно, като предлага над 18,000 рецепти с достъпни продукти.

Микровълнова фурна LG Over-the-Range
LG Over-the-Range Microwave Oven прави готвенето по-лесно с нови смарт функции като Steam cook и Simmer cook. Страхотна за затопляне на храната, без да я изсушава, е функцията Steam cook – използва се в комбинация със специално предоставената купа за пара2 – тя обещава успешен резултат и може да помогне на зеленчуците да запазят повече от естествените си ползи. От своя страна, функцията Simmer cook използва умерена топлина за нежно притопляне на храната. Новата микровълнова фурна е оборудвана и с LG ThinQ технологията, което означава, че потребителите имат достъп до различни смарт услуги за рецепти, както и могат да се възползват от редица допълнителни функции, като контрол от разстояние, проследяване на работата и статус нотификации – всичко това през приложението LG ThinQ за смарттелефони. Нещо повече, приложението дава възможност на потребителите да предотвратят проблем, преди дори да се е случил.

„Тези висококачествени решения за кухнята интегрират нашите най-нови, иновативни технологии за по-бързо, по-интелигентно и по-комфортно преживяване при готвенето и почистването,“ казва Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ние ще продължаваме да разработваме усъвършенствани домакински уреди3, които помагат на потребителите да се насладят на по-добър кулинарен живот у дома.“

Посетителите на CES 2023 в Лас Вегас от 5 до 8 януари могат да разгледат интелигентните LG решения за кухнята на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center).

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината
10.12.2023 17:40 126
Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината

На тържествена церемония Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Па...

Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината
10.12.2023 16:23 395
Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината

Задълженията на Белово доближават до размера на бюджета на община. Това съобщи в ...

Ето кои стоки поевтиняват
10.12.2023 15:29 304
Ето кои стоки поевтиняват

Продължава поскъпването на храните на едро и индексът на ДКСБТ се качи почти до н...

ТМ+

Хороскоп за 10 декември
10.12.2023 11:18 306 Общество
Хороскоп за 10 декември

Овен - Не ограничавайте инициативата си. Ако ви е необходимо да привлечете...

Хороскоп за 9 декември
09.12.2023 11:53 362 Общество
Хороскоп за 9 декември

Овен - Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си пр...

Отличиха заслужилите художници за 2023 г.
08.12.2023 18:21 1916 Култура
Отличиха заслужилите художници за 2023 г.

70 творби на 28 автори са включени в годишната изложба на пазарджишките художници...

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO - единствените смартфони на пазара в цвета на 2024, обявен от Pantone.
08.12.2023 16:40 252 Техно