Направете впечатление с новия motorola edge 40 neo и разчитайте на мощна батерия и висока издръжливост с най-новите устройства moto g

14.09.2023 16:59 440 Коментари: / Добави коментар Редактор: Величка Ачева Техно
Направете впечатление с новия motorola edge 40 neo и разчитайте на мощна батерия и висока издръжливост с най-новите устройства moto g

Новите устройства на Motorola идват с 12/156GB, стилни Pantone цветове и вариант с нежна веган кожа

Motorola представи motorola edge 40 neo - устройство, създадено да издържа и да впечатлява от пръв поглед. То въплъщава мисията на премиум серията edge на Motorola предоставяйки най-съвременни технологии на възможно най-много потребители. Освен с edge 40 neo, компанията ще зарадва потребителите и с три нови попълнения в moto g серията - новите moto g84 5G, moto g54 5G, както и moto g54 5G Power edition с мощна 6000mAh батерия. Смартфоните предлагат на потребителите нова 50 MP ултрапикселова система на камерата OIS, както и покритие от веган кожа в актуални цветове от PANTONE™. Motorola edge 40 neo, moto g84 5G и moto g54 5G Power edition идват с 12GB RAM и 256GB вградена памет.

 

Motorola edge 40 neo: създаден да впечатлява

Новият motorola edge 40 neo се предлага с изключително тънък корпус (7,76 мм), а извитите ръбове на устройството правят смартфона лесен за държане, носене и поставяне в джоба на всеки. Освен това, той е защитен по стандарта IP68, така че потребителите могат да се съсредоточат върху забавлението, вместо да се притесняват, че устройството им ще се повреди, ако бъде потопено във вода, мръсотия или прах.1

В допълнение, новият edge има 50MP Ultra Pixel сензор на камерата с технология за мигновено фокусиране на всички пиксели и 16 пъти по-бърза работа при слаба светлина за невероятни нощни снимки.

Тъй като това устройство е създадено с мисъл и за грижата за околната среда, motorola edge 40 neo е първото устройство на Motorola edge в EMEA, което използва функциите на Lenovo за намаляване на емисиите на CO2, за да подпомогне редуцирането им, както и борбата с климатичните промени, през целия му среден жизнен цикъл. Освен това то пристига в 100% безпластмасова опаковка, която се състои от соево мастило и 60% рециклирани материали, като сив картон, крафт хартия и прозрачна хартия. Благодарение на колаборацията с компанията agood, motorola edge 40 neo се предлага и с калъф на 100% растителна основа. Всеки калъф съответства перфектно на избрания от потребителите цвят на motorola edge 40 neo по Pantone.

 

Освен това, когато дойде време да смените калъфа на телефона, кръговата система на agood company - agood Loop улеснява рециклирането на вашия калъф. Те ще превърнат стария ви калъф в нещо ново, гарантирайки, че няма да се създава излишен отпадък. Това затвърждава ангажимента на Motorola за по-устойчиво бъдеще, като същевременно дава на потребителите допълнителна защита, която да ги кара да се чувстват добре.

 

В продължение на дългогодишното партньорство на Motorola с Pantone™2 - световния лидер в подбора и съчетаването на цветове, motorola edge 40 neo е най-новото устройство с тези експертно подбрани цветове. Налично в три нюанса, това устройство вдъхновява индивидуалността и насърчава автентичността чрез тези въздействащи нюанси: Black Beauty, дълбок черен тон с матова акрилна основа, и два ярки варианта - Soothing Sea и Caneel Bay, които се отличават с изключително удобно покритие от веган кожа, което перфектно допълва практичния дизайн.

 

Усъвършенстваните функции на камерата пренасят устройството на следващото ниво благодарение на 50MP Ultra Pixel камера на motorola edge 40 neo. Подобреното автоматично нощно виждане го превръща в идеалното устройство за нощна фотография, като заснема по-детайлни и по-наситени снимки по тъмно - до 16 пъти по-бързо3. 50MP Ultra Pixel камера използва 40% по-големи пиксели от предишното поколение устройства, като пропуска повече светлина4, подобрява качеството на изображението и създава ярки снимки, независимо дали са през деня или през нощта.  Снимките са ясно фокусирани и кристални благодарение на функцията за оптична идентификация OIS, а освен това има 13MP ултраширокоъгълен обектив с Macro Vision и 32MP селфи камера с технология с четири пиксела за ярки снимки по всяко време на деня.

 

За да бъде в крак с бързия начин на живот на потребителите, motorola edge 40 neo разполага с огромна 5000mAh батерия и се отличава с 68W TurboPower™ бързо зареждане, което зарежда от 0% до 50% само за 15 минути5. Потребителите могат да гледат най-новите телевизионни предавания, да играят с приятели или да скролват в социалните мрежи, без да се притесняват за живота на батерията. Освен това има 6,55-инчов pOLED дисплей и 144Hz честота на опресняване6, така че всички тези функционалности и преживявания да изглеждат и да се усещат страхотно.

 

Потребителите също така ще могат да се насладят на по-завладяващо визуално преживяване благодарение на извитите ръбове на устройството, които създават качество без граници. Дизайнът се допълва от екран с 10-битов цвят и стандарт DCI-P3, предлагащ над един милиард цвята, които са по-ярки и отговарят на кинематографичните стандарти. А благодарение на дисплея с максимална яркост - 1300 нита, всяко съдържание изглежда по-ярко и детайлно дори когато сте на открито, така че на потребителите не се налага да напрягат очите си, когато разглеждат снимки или видеоклипове.

 

За геймърите устройството предлага безкраен гейминг по всяко време и навсякъде със светкавично бързия процесор MediaTek Dimensity 7030 и 5G мрежовите връзки7, които осигуряват по-ниска латентност. Потребителите могат също така да се възползват от преживяване на друго ниво като използват телефона си като ръчна конзола и да постигнат най-доброто си представяне в разнообразие от игри.

 

Сред функционалностите на motorola edge 40 neo е и възможността за извеждане на мобилното изживяване към телевизора или монитора8 за по-завладяващо забавление или пък повишена продуктивност. Освен това чрез свързване с компютър9 потребителите могат да имат достъп до приложенията на телефона и файловете на компютъра на един и същи екран. Това включва споделяне на файлове и изображения между двете устройства, използване на камерата с висока разделителна способност вместо уеб камерата, отговаряне на обаждания или отговаряне на съобщения директно от компютъра.

 

Motorola edge 40 neo се захранва от Android 13 и предлага широк набор от най-новите функции за сигурност и софтуер, които се актуализират непрекъснато. Това включва нови подобрения на Moto Secure, които издигат съществуващата защита на следващо ниво:

 

  • Сканиране за сигурност: възможност за сканиране за заплахи и предупреждение на потребителите за целостта на вградения софтуер на устройството, което е от ключово значение за отстраняване на уязвимостите и за повишаване на устойчивостта на телефона с течение на времето.

 

  • Откриване на фишинг: софтуер в рамките на приложението Moto Secure, който идентифицира и предупреждава потребителите за потенциални заплахи, свързани със съмнителни връзки или уебсайтове, още преди да отворят страницата.

 

moto g84 5G: покритие от веган кожа и новата 50 MP камера с ултрапиксели OIS за трайни спомени с цвета на годината на PANTONE

 

Затвърждавайки мисията на Motorola да предлага първокласни функции на достъпна цена, днес Motorola обявява пускането на новия moto g84 5G, който ще ви накара да се влюбите от пръв допир, благодарение на своето покритие от веган кожа. Моделът moto g84 5G предлага стилен дизайн в уникални цветове и по-отчетливи детайли на камерата, като същевременно включва система на камерата с OIS, ултрапикселна технология и завладяващ 6,5-инчов pOLED дисплей.

 

Потребителите могат да очакват ултра ярки изображения на 50MP система на камерата, като технологията Ultra Pixel пропуска повече светлина чрез комбиниране на пикселите в голям 2,0µm пиксел, за да се получат снимки, които са наситени и красиви, докато OIS технологията гарантира те да са максимално фокусирани. Устройството има и 8MP ултраширок обектив с Macro Vision, така че потребителите да разполагат с избор на гледни точки, и 16MP селфи камера с бърз фокус за незабавно улавяне на усмивки.

 

Внасяйки цветно настроение, moto g84 5G е първият модел от семейството на moto g, който се отличава с цвета на PANTONE™2 за 2023 г. - PANTONE Viva Magenta. Този нюанс олицетворява себеизразяването без ограничения и се допълва от мека подложка от веган кожа¹⁰, която е нежна на допир и удобна за хващане. Сред уникалните цветове на устройството са и Marshmallow Blue, който се предлага с покритие от веган кожа, и Midnight Blue, който се отличава с матова пластмасова подложка за елегантен завършек от висок клас. Тези покрития допълват ултралекия и ултратънък външен вид на устройството, който включва елегантен дизайн, смел метален корпус на камерата и дисплей без рамки. Налице е и водоотблъскващ дизайн IP5411, за да може устройството да бъде защитено и да изглежда добре при случайни разливания или пръски.

 

Потребителите могат да се насладят на голямата картина с 6,5-инчов ултраширок, безкрайно контрастен pOLED дисплей. Тази функция осветява всеки пиксел поотделно, създавайки по-дълбоки черни и по-ярки цветове за завладяващо забавление. Има бърза честота на опресняване 120 Hz12 , така че всяка сцена, видео или игра се движи плавно и изглежда реалистично, а яркостта до 1300 нита означава, че потребителите могат да виждат ясно екрана си на пряка слънчева светлина.

 

Технологията на дисплея на moto g84 5G се допълва от поддръжка на Dolby Atmos® завладяващ звук. С по-изчистени детайли на звука, Dolby Atmos осигурява по-богато, многоизмерно звуково преживяване за всички видове развлечения.  Нещо повече, Spatial Sound by Motorola предлага висококачествен сигнал и подобрено усещане, така че потребителите да се чувстват напълно потопени в звука - независимо дали слушат чрез мощните стерео високоговорители или със слушалки за уши. Захранвайки тези иновации, мобилната платформа Snapdragon® 695 5G осигурява скорости до 2,2 GHz с 6nm технологичен процес, така че потребителите могат да се наслаждават на плавни игри, висококачествена фотография и стрийминг почти без забавяне с невероятна ефективност.

 

Освен това потребителите на moto g84 5G ще могат да пренесат мобилното си изживяване към телевизор или монитор 13 за по-завладяващо забавление или повишена продуктивност. При свързване с компютър14 потребителите могат да имат достъп до приложенията на телефона и файловете на компютъра на един и същи екран; това включва споделяне на файлове и изображения между двете устройства, използване на камерата с висока резолюция вместо уеб камерата, отговаряне на обаждания или отговаряне на съобщения директно от компютъра.

 

Потребителите могат също така да играят цял ден, без да изтощят батерията, благодарение на капацитета от 5000 mAh15. Когато дойде време за презареждане, на разположение е 30W зареждане TurboPower™, за да се заредите с енергия и да се върнете към важните неща.

 

moto g54 5G: покритие от веганска кожа и несравнимо забавление

 

Motorola представя и moto g54 5G, който пренася потребителите на следващото ниво на забавление с ултрабърза 5G свързаност, 6,5-инчов FHD+ 120Hz дисплей, подкрепен от стерео високоговорители - перфектният партньор за тези, които искат универсално устройство, създадено за забавление, с меко на допир покритие от веганска кожа.

 

Филмите оживяват на 6,5-инчов дисплей, който се побира удобно в ръката на потребителя. Освен това, със съотношение на страните 20:9, потребителите могат да скролват по-малко и да виждат повече, разглеждайки уебсайтове и четейки съдържание.

 

Moto g54 5G също така предефинира високата разделителна способност, позволявайки на потребителите да изживеят своите любими предавания в реалистична Full HD+ резолюция, без да жертват качеството на изображението, което обикновено се очаква на стандартен дисплей. А с невероятно плавната честота на опресняване от 120 Hz - превключването между приложенията, играенето на игри и превъртането на уебсайтове се усещат плавно и безпроблемно. Честотата на опресняване се настройва автоматично в зависимост от вида на съдържанието на екрана, а ниската латентност на 240Hz при докосване предлага много по-бърза реакция от стандартния дисплей.

 

За да завърши това впечатляващо развлекателно изживяване, moto g54 5G пристига с многоизмерния звук на Dolby Atmos®. Звукът се движи навсякъде с новия Moto Spatial Sound, а потребителите ще могат да се насладят на подобрени бас, вокали и кристална яснота на големите стерео високоговорители.

 

Moto g54 5G разполага с 50MP сензор с OIS, който прави красиви снимки с брилянтни детайли. Това устройство е снабдено и с технологията Quad Pixel за 4 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина за по-кристални и ярки снимки - независимо дали става дума за ден или нощ. Потребителите могат да се доближат невероятно близо до обекта на снимката с камерата Macro Vision, като улавят малките детайли, които често се пропускат със стандартен обектив. А 16-мегапикселовата предна камера допълва тази усъвършенствана система от камери, която се предлага и с функцията Face Beauty за автоматично подобряване на снимките, така че обектите винаги да изглеждат по възможно най-добрия начин.

 

За да гарантира, че потребителите ще се възползват максимално от 5G, Motorola е включила MediaTek Dimensity 7020, мощен осемядрен процесор, който предлага честоти до 2,2 GHz за по-плавни видеоклипове, игри без прекъсвания и др. А със свръхбързия 5G потребителите могат да свалят със светкавична скорост16. Потребителите също така не трябва да се притесняват за живота на батерията благодарение на батерията с капацитет 5000 mAh17 с TurboPower™ зареждане, когато дойде време за презареждане.

 

Moto g54 5G е проектиран да се откроява с алуминиев корпус на камерата и първокласно матово покритие, което се усеща чудесно в ръката. А за малко по-луксозно усещане се предлага и в специално издание, изработено от веганска кожа10, която е мека на допир. Всичко това е защитено от случайни разливания и пръски благодарение на водоотблъскващия дизайн11.

 

За потребителите, които търсят невероятна батерия, Motorola предлага мощният и надежден moto g54 5G Power Edition. Това специално издание идва с впечатляваща батерия с капацитет 6000mAh и светкавична скорост на зареждане TurboPower™ 30W.  Отвъд повишената си издръжливост и 12GB RAM памет, съпътствана от 256GB вградена памет, моделът си предлага 50МР основна камера с OIS и Quad Pixel технология за 4 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина за по-кристални и наситени снимки - независимо дали става дума за ден или нощ. Това включва специална 8MP камера с ултракъсофокусен и макровизуален автофокус, която предлага две изживявания в един страхотен обектив. Ултраширокоъгълният обектив улавя това, което виждат очите ви, като помества в кадъра 4 пъти повече от кадъра в сравнение със стандартния обектив. След това усъвършенстваната система от камери се допълва от обектива Macro Vision и 16-мегапикселовата предна камера с функция Face Beauty.

 

 

 

Наличност

 

motorola edge 40 neo ще бъде в продажба в България от средата на септември с начална цена от 649 лв. Устройството ще се предлага в цветовете Caneel Bay, PANTONE Black Beauty and PANTONE Soothing Sea.

 

 

moto g84 5G ще бъде в продажба още през септември на избрани пазари в EMEA с препоръчителна крайноклиентска цена от 549 лв. Устройството ще се предлага в PANTONE Viva Magenta, PANTONE Color of the Year 2023, Marshmallow Blue и Midnight Blue.

 

moto g54 5G пристига с препоръчителна крайно клиентска цена от 349лв. 

moto g54 5G POWER EDITION ще се предлага през следващите седмици в България с препоръчителна крайноклиентска цена 429 лв. Устройството ще се предлага в цветовете Midnight Blue, Pearl Blue иMint Green.

За Lenovo и Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания с приходи от 70 милиарда щатски долара от класацията Fortune Global 500, която обслужва клиенти на 180 пазара по целия свят. Фокусирани върху смелата си визия за предоставяне на по-интелигентни технологии за всички, ние разработваме технологии, които променят света, захранват (чрез смартфони и инфраструктура) и дават възможност (чрез решения, услуги и софтуер) на милиони клиенти всеки ден и заедно създават по-приобщаващо, надеждно и устойчиво цифрово общество за всички и навсякъде. Motorola Mobility LLC е придобита от Lenovo Group Holdings през 2014 г. Motorola Mobility е дъщерно дружество, изцяло притежавано от Lenovo, и отговаря за проектирането и производството на всички мобилни телефони и решения с марките Moto и Motorola. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com и прочетете за последните новини чрез нашия StoryHub и Motorola Global Blog.

Правни откази от отговорност

 

MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и фамилията марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. DOLBY и DOLBY ATMOS са регистрирани търговски марки на Dolby Laboratories. Wi-Fi е търговска марка на Wi-Fi Alliance. Android е търговска марка на Google, LLC. USB Type-C® и USB-C® са регистрирани търговски марки на USB Implementers Forum. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици. ©2023 Motorola Mobility LLC.

 

 1. Устойчивостта на вода, пръски и прах е тествана в съответствие със стандартите IP68 в контролирани лабораторни условия. Издържа на потапяне в сладка вода на дълбочина до 1,5 метра за период до 30 минути. Излагането на условия над тази оценка не се покрива от гаранцията. Устойчивостта ще намалее в резултат на нормалното износване. Не е проектиран да работи при потапяне под вода. Не излагайте на вода под налягане или на течности, различни от сладка вода. Не се опитвайте да зареждате мокър телефон. Не е водоустойчив.
2. Идентификацията на цветовете PANTONE е единствено с художествена цел и не е предназначена да се използва за спецификация. Вижте актуалните публикации на PANTONE Color за точен цвят. PANTONE и дизайнът на чипа PANTONE са собственост на Pantone LLC в САЩ и/или в други държави. © Pantone LLC, 2023 г. Всички права запазени. Това е оторизиран продукт на PANTONE, произведен по лиценз на Motorola Mobility.
3. В сравнение със средната скорост на заснемане на автоматичното нощно виждане на motorola edge 30 от 3,8 сек. и средната скорост на заснемане на автоматичното нощно виждане на edge 40 neo от 0,25 сек.
4. В сравнение с motorola edge 30 neo размер на пикселите 1,4 μm.
5. Средностатистическите потребители могат да получат до 12 часа живот на батерията за 15 минути зареждане, когато е включено увеличаване на заряда. Батерията трябва да е значително изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички твърдения за продължителността на живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в смесен профил на използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.
6. Действителната честота на опресняване може да е по-малка и да варира в зависимост от ограниченията и изискванията на приложенията/съдържанието, настройките на режима на устройството и други фактори.
7. 5G услугата е налична с план 5G. Изисква се покритие на 5G мрежата; налична е само в избрани райони. Свържете се с вашия доставчик на услуги за подробности.
8. Безжичната връзка Moto Connect се поддържа само с телевизори, които поддържат огледален екран на смартфон с Android (Miracast). Bluetooth® аксесоарите се продават отделно.
8. Безжичната връзка Moto Connect се поддържа само с телевизори, които поддържат огледален екран на смартфон с Android (Miracast). Bluetooth® аксесоарите се продават отделно.
9. Функцията Ready For е налична при избрани устройства и при Windows 10 и 11. Посетете страницата с често задавани въпроси за пълен списък на съвместимостта на устройствата и софтуера. Изисква изтегляне на приложение за компютър. Компютърът и мобилното устройство за безжично свързване трябва да споделят една и съща Wi-Fi AP (точка за достъп) ИЛИ трябва да са свързани чрез USB-C кабел.
10. Покритието от веган кожа се предлага само за цветовите варианти PANTONE Viva Magenta и Marshmallow Blue на moto g84 5G. moto g54 5G предлага специално издание от веган кожа на избрани пазари.
11. Водоотблъскващият дизайн създава бариера, която помага да се предпази от умерено излагане на вода, като например случайни разливи, пръски или лек дъжд. Не е предназначен за потапяне във вода или излагане на вода под налягане, или други течности; може да намалее с времето. Не е водоустойчив.
12. В автоматичен режим минималната честота на опресняване на устройството е 60 Hz, а максималната - 120 Hz; действителната честота на опресняване може да е по-малка и да варира в зависимост от ограниченията и изискванията на приложението/съдържанието, настройките на режима на устройството и други фактори.
13. Безжичната връзка Moto Connect се поддържа само с телевизори, които поддържат огледален екран на смартфон с Android (Miracast). Bluetooth® аксесоарите се продават отделно.
14. Изисква изтегляне на приложение за компютър. Компютърът и мобилното устройство за безжично свързване трябва да споделят една и съща Wi-Fi AP (точка за достъп) ИЛИ трябва да са свързани чрез USB-C кабел.
15. Батерията трябва да е значително изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички твърдения за продължителността на живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в смесен профил на използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.
16. Наличното потребителско пространство за съхранение е по-малко поради много фактори, включително операционна система, софтуер и функции, използващи част от този капацитет; може да се промени при актуализации на софтуера.
17. Батерията трябва да е значително изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички твърдения за продължителността на живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в смесен профил на използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Карл Люис участва в паметно събитие в Градината на света
23.09.2023 22:01 368
Карл Люис участва в паметно събитие в Градината на света

Великите Карл Люис, Христо Стоичков и кметът на Община Пазарджик Тодор Попов запа...

Нов неуспех за ФК Хебър
23.09.2023 17:49 66
Нов неуспех за ФК Хебър

В днешната среща Хебър отстъпи в гостуването си на Арда 1924 (Кърджали) с резулта...

Обединени земеделци отново заявиха желанието 23 септември да бъде обявена за ден на Никол Петков
23.09.2023 17:27 73
Обединени земеделци отново заявиха желанието 23 септември да бъде обявена за ден на Никол Петков

На 23 септември се навършват 76 години от убийството на големия политик и демокра...

ТМ+

На 27 септември започват Величковите дни в Пазарджик
23.09.2023 13:28 171 Култура
На 27 септември започват Величковите дни в Пазарджик

От 27 до 29 септември 2023 г. в къща музей „Константин Величков“ (гр....

Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа
21.09.2023 17:37 139 Общество
Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа

„Ножарите на Костенец“ е поредният докуменален филм на Евгени Попов, ...

Как да се погрижим за кожата през есента?
21.09.2023 15:10 159 Общество
Как да се погрижим за кожата през есента?

Кожата на лицето ни обича, когато я глезим с маски, без значение дали ние си ги п...

LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
21.09.2023 14:45 164 Техно
LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Трансформацията на компанията ще осигури по-добър живот за своите потребители чр...