23.9 C
Пазарджик
петък, 14 юни, 2024

НОВИЯТ LG МОНИТОР ЗА ДИАГНОСТИКА С IPS BLACK ОСИГУРЯВА ИЗПИТАНО КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО

Първият диагностичен монитор на компанията с IPS Black технология, разполага с 8-мегапикселова резолюция и съотношение 2000:1

LG Electronics (LG) пусна на пазара своя 31,5-инчов IPS Black диагностичен монитор (модел 32HQ713D). Като първи медицински монитор на компанията, в който е използвана технологията IPS Black, новият модел осигурява ясна картина с ярки цветове и съотношение 2000:1. Новият диагностичен монитор на LG осигурява надеждно качество на изображението чрез автоматично самокалибриране и лекота на използването с 6 удобни бързи клавишни комбинации.

Благодарение на 8-мегапикселовата резолюция (3840×2160 пиксела) диагностичният монитор LG IPS Black предлага яснота на ниво, необходимо за медицинска образна диагностика – включително рентгенови снимки, мамографии и компютърни томографии. Благодарение на режима Multi-resolution Mode (8, 6 и 4 MP) потребителите могат да настроят резолюцията на екрана, за да пасва на вида на разглежданото изображение.

Оборудван с технологията IPS Black, модел 32HQ713D осигурява ясна картина с дълбоко черно и детайлно изразяване на ниските сиви тонове. Диагностичният монитор на LG разполага и с вграден преден калибрационен сензор, който позволява автоматично самокалибриране, за да поддържа стабилно качество на изображението.

Освен това 32HQ713D може да се похвали с режими Focus View Mode и Pathology Mode. Управляван с мишка или клавиатура, режимът Focus View Mode дава възможност да се избере конкретна част от изображението, която да се прегледа, като останалата част от екрана се затъмнява, за да се подчертае проблемната област. Режимът Pathology Mode осигурява яснота и точност на изображението, сякаш гледате под микроскоп.

Новият монитор за диагностика на LG предлага удобно потребителско изживяване с 6 клавишни комбинации, които позволяват бързото и лесно регулиране на различни настройки, включително режим, резолюция на екрана и осветление. За удобно управление, сензорът Presence автоматично изключва дисплея след 5 минути, ако не е засечено никакво движение. Мониторът върви и със стойка, която улеснява процеса на инсталация и предлага ергономичен комфорт с регулируеми наклон, височина и завъртане, само с едно натискане на бутон.

„Новият диагностичен монитор на LG предлага високия контраст, необходим за излагане на ясна образна диагностика“, каза Сайлъс Чой, вицепрезидент и ръководител на отдела за B2B решения на LG Electronics Business Solutions Company. „Възползвайки се от нашата изключителна технология за дисплеи, ние ще продължим да предлагаме медицински монитори, които да отговарят на специфичните нужди на медицинските специалисти.“

За повече информация относно диагностичните монитори на LG, посетете https://www.lg.com/bg.

Основни характеристики:

 
LG Диагностичен монитор (32HQ713D)       
Панел    Тип панел    IPS Black       
Размер    31,5-инчов       
Съотношение на страните    16:9       
Резолюция    8MP (3840 x 2160)       
Цветова гама (тип)    sRGB (CIE 1931) 100 %       
Яркост (тип)    1000cd/m²       
Съотношение (тип)    2000:1       
Време за реакция (Сиво-към-сиво)    14 ms (GtG, Overdrive не се поддържа)       
Функции    Съвместимост с DICOM    Да       
Калибриране на хардуера    Да (Софтуерно приложение: LG PerfectLum)       
Режим на дисплея    Multi-resolution Mode (8/6/4MP), Focus View Mode, Light Box Mode, Pathology Mode       
Видеосигнали    Портове    DisplayPort x2       
Удобства за потребителя    PBP / двоен контролер    Да (2 PBP) / Да       
Осветление    Да       
Клавишни комбинации    Да (6 комбинации)       
Сензор за засичане на движения    Да       
Физически характеристики    Регулируема стойка    Завъртане: ±15° / Наклон: -5° ~ 15° / Обхват на височината: 110 мм    
*Характеристиките на продукта могат да се различават в зависимост от региона и да подлежат на промяна без предизвестие.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии