НОВИЯТ LG OLED ТЕЛЕВИЗОР СЪС ZERO CONNECT ТЕХНОЛОГИЯ РЕДЕФИНИРА СВОБОДАТА ДА ПРОЕКТИРАТЕ ПРОСТРАНСТВОТО СИ

11.01.2023 10:48 325 Коментари: / Добави коментар Редактор: Ангел Узунов Техно
НОВИЯТ LG OLED ТЕЛЕВИЗОР СЪС ZERO CONNECT ТЕХНОЛОГИЯ РЕДЕФИНИРА СВОБОДАТА ДА ПРОЕКТИРАТЕ ПРОСТРАНСТВОТО СИ

LG Electronics (LG) представя 97-инчовия LG SIGNATURE OLED M (модел M3), първия в света телевизор за масовия потребител с технологията Zero Connect1, безжично решение, което прави възможно предаването на видео и аудио в реално време до 4K 120Hz. Революционният нов OLED TV M3 предоставя първокласно качество на картината и звука, както и по-голяма гъвкавост при инсталирането и свързването. Впечатляващо постижение на технологията и дизайна, безкабелния LG 4K OLED е награден на CES 2023 Innovation Awards в две категории.

За разлика от конвенционалните телевизори, при които всички входни портове за свързване на външни устройства се намират отстрани или отзад, M33 идва с отделна Zero Connect кутия, която изпраща видео и аудио сигнали безжично към кинематичния, 97-инчов LG екран. Тъй като може да бъде позициониран на разстояние от телевизора, Zero Connect кутията помага за едно по-подредено пространство, без разсейващи окото елементи, което от своя страна дава повече свобода при решенията за интериора в дома. Кутията идва с множество портове за включване на най-популярните HDMI устройства, като кабелна/сателитна кутия, гейминг конзоли, както и може да се свърже безжично със съвместим саундбар за по-мощно аудио и допълнително безкабелно удобство. Освен свободата, която дават на потребителите за подредбата на дома им, M3 и неговата Zero Connect кутия, позволяват на лесна инсталация на новия LG OLED TV, без опасността от заплетени кабели. Нещо повече, без каквито и да е кабели, които да пречат на потребителите да се насладят на зрителското си изживяване, изискания минимализъм на 97-инчовия телезор и неговия One Wall Design, го превръщат в още по-спиращо дъха устройство в дома.

Безжичното решение на LG използва истинско изкуство в технологията, за да предложи надеждно видео и аудио предаване към самоосветяващия се OLED екран на M3, позволявайки на потребителите да се насладят на 4K 120Hz съдържание и чист, ясен звук, без прекъсване или влошаване на качеството. За да подсигури безупречен трансфер на данните от кутията към телевизора, компанията разработва алгоритъм, който мигновено идентифицира най-подходящия път за трансмисията. Освен това, алгоритъмът помага да се сведат до минимум грешките и смущенията при предаването, тъй като може да разпознае промените в непосредствената среда – като например хора и животни, движещи се в стаята – и да промени пътеките в съответствие на това. В допълнение, за максимална сила на сигнала, антената на кутията може лесно да се завърти или наклони, за да се адаптира към позицията на телевизора. За максимална използваемост, Zero Connect кутията работи с гласово разпознаване, което означава, че потребителите могат да включват и управляват M3 и свързаните устройства с прости гласови команди.

Въпреки внушителните размери на екрана, M3 лесно се слива с интериорния декор, благодарение на своя непретенциозен One Wall Design. M3 и интегрираната му скоба се изравнява напълно със стената, без видим луфт, за шикозна, наподобяваща галерия естетика, която допълва впечатляващото качество на картината на самоосветяващия се телевизор.

Иновативния LG 4K OLED TV със Zero Connect безжично решение е част от изложбата на LG на CES 2023 от 5 до 8 януари на щанда на компанията (#15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Следете всички вълнуващи предложения от LG на CES, като последвате #LGCES2023 в социалните мрежи.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Днес на места със слънце и температури около 10 градуса
11.12.2023 08:03 27
Днес на места със слънце и температури около 10 градуса

Днес ще бъде предимно слънчево, но преди обяд на места в низините и котловините щ...

Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината
10.12.2023 17:40 131
Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината

На тържествена церемония Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Па...

Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината
10.12.2023 16:23 407
Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината

Задълженията на Белово доближават до размера на бюджета на община. Това съобщи в ...

ТМ+

Хороскоп за 10 декември
10.12.2023 11:18 309 Общество
Хороскоп за 10 декември

Овен - Не ограничавайте инициативата си. Ако ви е необходимо да привлечете...

Хороскоп за 9 декември
09.12.2023 11:53 363 Общество
Хороскоп за 9 декември

Овен - Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си пр...

Отличиха заслужилите художници за 2023 г.
08.12.2023 18:21 1933 Култура
Отличиха заслужилите художници за 2023 г.

70 творби на 28 автори са включени в годишната изложба на пазарджишките художници...

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO - единствените смартфони на пазара в цвета на 2024, обявен от Pantone.
08.12.2023 16:40 253 Техно