14.9 C
Пазарджик
сряда, 21 февруари, 2024

Продажбите на новите смартфони от серията Xiaomi 13T стартират в България

Xiaomi стартират от 6-и октомври в България продажбите на най-новите си смартфони от серията Xiaomi 13T, разработени съвместно с Leica. Серията включва 2 смартфона – Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T, които предоставят автентични изображения и фотографски стилове на Leica, с изключителен дизайн, батерия с дълъг живот и кристални ясно дисплеи, на които изображенията ще се визуализират по най-добрия начин.

У нас продажбите стартират със специална оферта – двата смартфона от серията се предлагат в комплект с впечатляващите безжични слушалки Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition*. Също така всеки потребител, който закупи смартфон от серията Xiaomi 13T, може да се възползва от 6 месеца гаранция на екрана, който включва 1

безплатен ремонт на екрана в рамките на 6 месеца.** Освен това новите смартфони на Xiaomi идват с 3 месеца YouTube Premium***, както и със 100GB облачно пространство от Google One за 6 месеца****.

Една от най-отличителните характеристики на новите смартфони безспорно е камерата им, която осигурява снимки с качество от професионално ниво. Те са налице благодарение на два оригинални фотографски стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, както и шест филтъра на Leica, които да разгърнат креативността ви. И двата модела предлагат конфигурация с тройна камера, включваща лещи Summicron, разработени съвместно с Leica.

Серията Xiaomi 13T също така включва функция за персонализирани фотографски стилове в режим Pro, позволявайки на потребителите да коригират тон, тоналност и текстура на предварително зададения етап, запазвайки повече детайли и цветове за последваща обработка. Задните камери на Xiaomi 13T поддържат 4K видеозапис при всички фокусни разстояния, а Xiaomi 13T Pro е способен да прави видео записи в 8К резолюция.
съвместимост от край до край. Това подобрява контраста между тъмните и светлите части на изображенията и пресъздава истинската текстура на детайлите. Серията Xiaomi 13T поддържа Dolby Atmos® с вградени двойни високоговорители за пълно аудио изживяване независимо от съдържанието.

Xiaomi 13T Pro се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 9200+ с бърз осемядрен процесор, а Xiaomi 13T е оборудван с MediaTek Dimensity 8200-Ultra, създаден за превъзходна енергийна ефективност. Разпределението на топлината на серията Xiaomi 13T е подобрено с термално отнемаща плоча от неръждаема стомана, което гарантира, оптимална температура на работа на устройството.

Xiaomi 13T Pro поддържа Xiaomi 120W HyperCharge, което позволява 100% зареждане само за 19 минути.1

И двете устройства имат опция за бързо зареждане, като Xiaomi 13T Pro постига 36%, а Xiaomi 13T – 21% заряд само за 5 минути.1 И двата смартфона притежават рейтинг IP68 и са устойчиви на вода и прах.2

Цени и наличности

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T се предлагат в България в две цветови опции: Alpine Blue и Black.
Xiaomi 13T Pro се предлага във вариант 12+512 GB на цена от 1699 лв
Xiaomi 13T ще предлага във вариант 8+256 GB на ценa от 1269 лв.

* До изчерпване на количествата в официалната търговска мрежа на бранда.
**Условията за 6-месечна гаранция вижте на https://www.mi.com/global/service/warranty/
***Само за нови потребители. Важат условия. Може да се прекрати по всяко време. За подробности, моля, посетете https://event.mi.com/global/youtubepremium
****Само за нови потребители на Google One. Важат условия. Може да се прекрати по всяко време. За подробности, моля, посетете https:// event.mi.com/global/google-one

1 Данни, тествани във вътрешни лаборатории на Xiaomi, действителните резултати може да варират. Действителните измервания между отделните продукти може да варират. Всички спецификации са предмет на действителния продукт. 19 минути до 100% тествани в режим на усилване.
2 Устройството е сертифицирано като водо- и прахоустойчиво при специфични лабораторни условия, които не съответстват на нормалните условия на употреба. Гаранцията не покрива щети от течности, причинени от условия, различни от условията на тестване. Защитата от проникване може да се влоши поради износване, физическа повреда и/или разглобяване, нуждаещо се от ремонт. За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт на Xiaomi.

За Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation е основана през април 2010 г. и е включена в Хонконгската фондова борса на 9 юли 2018 г. (1810.HK). Xiaomi е компания за потребителска електроника и интелигентно производство на смартфони и интелигентен хардуер, свързани с платформата „Интернет на нещата“ (IoT).
Възприемайки визията „Да бъдем приятели със своите потребители, да бъдем в техните сърца като любима компания“, Xiaomi непрекъснато се стреми към иновации, висококачествен потребителски опит и оперативна ефективност. Компанията създава впечатляващи продукти на разумни цени, осигурявайки възможност на всички по света да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии.

Xiaomi е една от водещите компании за смартфони в света. През юни 2023 г. MAU на MIUI достигна приблизително 606 милиона в световен мащаб. Компанията също така е създала водещата в света потребителска AIoT (AI+IoT) платформа с 654.5 милиона смарт устройства, свързани към нейната платформа към 30 юни 2023 г., с изключение на смартфони, таблети и лаптопи. Продуктите на Xiaomi се предлагат в повече от 100 страни и региони по света. През август 2023 г. компанията влезе в списъка Fortune Global 500 за пети път, класирайки се на 360-то място.

Xiaomi е част от Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index и Hang Seng China 50 Index. 
За повече информация за компанията, моля посетете https://www.mi.com/global/discover/newsroom.

 

 

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии