ТОП СЪВЕТИ ОТ LG ЗА ДОМ, ПОДГОТВЕН ЗА СТУДЕНАТА ЗИМА

11.11.2022 13:46 425 Коментари: / Добави коментар Редактор: Ангел Узунов Техно
ТОП СЪВЕТИ ОТ LG ЗА ДОМ, ПОДГОТВЕН ЗА СТУДЕНАТА ЗИМА

Все още се радваме на мекото време на есенния ноември, но остават броени седмици до по-мразовитите, истински зимни дни. Снежните пейзажи, зимните спортове, детския смях на ледената пързалка – този сезон носи със себе си неповторими емоции, към които можем да добавим и горещ чай с идилията на мекото одеало в топлия ни, уютен дом. С иновативните уреди от LG, фокусирани върху вашето изживяване и удобство, домът може да се превърне в предпочитаното място през този по-студен сезон. Ето и няколко бързи трика, за да повишите уюта в дома си.

Фокусирайте се върху осветлението
През зимата естествената светлина, която влиза в дома е значително по-малко, което е идеалният пример как можем да превърнем негатива в позитив. Хрумвало ли ви е, че през този сезон можете да промените осветлението си лесно, като смените студената светлина от крушките с по-мека, топла. Тази гама създава естествено усещане за уют и настроение за дълги вечери пред телевизора, с книга в ръка, или романтична вечеря пред камината. Предвид издръжливостта на съвременните модели, можете да направите смяната сезонна, без да закупувате нови всеки път.

Погрижете се за топъл дом и ниски сметки
Не можем да говорим за топъл дом, без да споменем начините за отопление. Несъмнено, един климатик с висок клас на енергийна ефективност ще спести значително от сметките за електроенергия. LG ARTCOOL™ климатиците предотвратяват замърсяването на околната среда с подобрената енергийна ефективност на хладилния агент R32, но това се отразява и на домакинството в по-ниски сметки, без компромис в топлината. За максимално удобство, можете и сами да контролирате консумацията на енергия с 4 нива въз основа на вашите нужди, независимо дали сте сами или със семейството. Не трябва да се притеснявате и дали домът няма да изстине през нощта, което би направило сутрините некомфортни. LG ARTCOOL™ имат функция за комфортен сън, която автоматично регулира настройките, така че да изпитате най-комфортната среда за сън.

Организирай дома си
Ако времето ви притиска вътре, възползвайте се и организирайте пространството си. Със сигурност в дома на повечето от нас има много дребни или големи предмети, които не сме ползвали от години (да, тук включваме и дрехите), но все не намираме време да дарим, рециклираме, или препродадем в различни базари. Може би студените зимни дни са точният момент и със сигурност тази дейност ще отвори дома ви по необикновен начин.

Изгонете скуката
За съжаление, много хора приемат зимата като време, в което ще скучаят през повечето време. А това определено не е така! Технологията преживява революция след революция и определено има много начини да подобрите ежедневието си у дома, като модернизирате домашната техника. Като добавим и огромното разнообразие от стриминг услуги на пазара, добре прекараното семейно време е гарантирано. LG предлагат телевизори, подходящи за всяко пространство, бюджет или дори интериор. Усилията, които компанията полага са насочени едновременно в предоставяне на непрекъснати технологични иновации за максимално потребителско изживяване, но и в дизайна на продуктите, за да допълнят дома и да го направят стилистично и технологично издържан. Подобрената OLED серия на LG гарантира безупречна картина, наситени и ярки цветове, зашеметяващ звук, но и полезни потребителски функции, с които да настроите телевизора така, че да пасва перфектно на вашите предпочитания и начин на живот. Например, тази зима със сигурност много полезна ще бъде функцията за напомняне за предстоящите спортни събития – така никога няма да пропуснете мач от Световното първенство. Няма да е проблем обаче и ако не можете да изберете между мач и филм за вечерта – спортната функция може да ви съобщава за всеки един гол дори когато гледате нещо друго.

Оптимизирайте домакинските задължения
Когато прекарваме повече време у дома е лесно да влезем в цикъла на безкрайните домакински задължения. Без сушилня, перилната рутина ще е истинско мъчение, отнемайки ценно време заради по-дългия период на сушене през студените дни. С енергоефективните сушилни LG Eco Hybrid™ с DUAL Inverter HeatPump можете да живеете по нов стандарт за пестене на енергия, удобство и здравословно сушене дори през зимата. Освен всичко останало, този модел сушилня убива и 99.9% от бактериите, което е изключително полезно през този грипен сезон. А за още по-малко задължения, можете да се насладите и на неангажиращата поддръжка на кондезатор, който се самопочиства, за да не се налага да го правите вие.

Научете повече за всички уреди на LG и как могат да подобрят дома ви: https://www.lg.com/bg.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Днес не се дава нищо назаем
03.02.2023 09:28 109
Днес не се дава нищо назаем

На 3 февруари православната църква почита Свети Симеон Богоприимец и Анна пророчи...

Жълт код за силен вятър в Пазарджик и още 9 области
03.02.2023 09:03 38
Жълт код за силен вятър в Пазарджик и още 9 области

За последния ден от работната седмица е обявен жълт код за силен вятър с пориви д...

Трябва ли в Пазарджик да има денонощен зъболекарски кабинет?
02.02.2023 17:44 1485
Трябва ли в Пазарджик да има денонощен зъболекарски кабинет?

Да се проучат възможностите за отваряне на денонощен зъболекарски кабинет в Пазар...

ТМ+

Днес не се дава нищо назаем
03.02.2023 09:28 109 Общество
Днес не се дава нищо назаем

На 3 февруари православната църква почита Свети Симеон Богоприимец и Анна пророчи...

Нови предизвикателства пред Съвета за младежка политика през 2023 г.
02.02.2023 17:32 134 Акценти
Нови предизвикателства пред Съвета за младежка политика през 2023 г.

Съветът за младежка политика ще рестартира една от най-интересни те си инициативи...

LG представи най-новите си дисплейни решения
02.02.2023 14:41 49 Техно
LG представи най-новите си дисплейни решения

LG Electronics (LG) представя своите революционни решения за дигитални дисплеи на...

На 2 февруари не се върши никаква полска или домашна работа
02.02.2023 10:25 298 Общество
На 2 февруари не се върши никаква полска или домашна работа

Българската православна църква чества на 2 февруари Сретение Господне, един от 12...