Xiaomi представя новия сезон на Xiaomi Master Class с подкрепата на Leica

28.09.2023 16:25 237 Коментари: / Добави коментар Редактор: Силвия Катранкова Техно
Xiaomi представя новия сезон на Xiaomi Master Class с подкрепата на Leica

Берлин, Германия, 26-и септември 2023 – С новообявената серия Xiaomi 13T, технологичната компания Xiaomi представи новия сезон на Xiaomi Master Class, подкрепен от Leica. Под надслов "Rediscover", проектът предоставя неповторима възможност за любителите на фотографията да подобрят уменията си чрез разнообразна гама от образователни онлайн и присъствени курсове, подкрепени от богатия опит и творческата визия на Leica в областта на фотографията. Пътешествието "Rediscover" започва в Берлин, Германия, на 1 октомври тази година, и съвпада със забележителното представяне на продуктите от серията Xiaomi 13T. Водещ на завладяващото фотографско приключение ще бъде известният инструктор на Leica Akademie, Зигфрид Хансен.

 
Xiaomi Master Class е проект, създаден да вдъхнови още повече творческия потенциал на любителите на фотографията. Предназначена както за начинаещите, така и за по-опитните фотографи, програмата предлага всеобхватна и интерактивна платформа за развиване на фотографските им способности. През юни тази година Xiaomi официално обяви сътрудничеството си с Leica за програмата Xiaomi Master Class Supported by Leica. Оттогава са проведени два успешни сезона с участието на инструкторите на Leica Akademie Еоло Перфидо (черно-бяла фотография) и Доминик Нар (документална фотография). Курсовете дадоха възможност на глобалната общност да усъвършенства фотографските си умения и да оползотвори постиженията на Leica в областта на изображенията в смартфоните на Xiaomi.

Новият сезон съвпада с премиерата на серията Xiaomi 13T, която пренася автентичността и блясъка на Leica към по-широка аудитория. С надслова "Rediscover", Xiaomi Master Class цели да помогне на потребителите да преоткрият красотата в ежедневието си и да заснемат кадри-шедьоври с помощта на новите си Xiaomi смартфони.

От 1-ви октомври тази година Xiaomi Master Class ще проведе поредица от практически курсове в известни кътчета на Германия като Берлин, Хамбург, Франкфурт, Щутгарт и Мюнхен. Курсовете ще се провеждат както онлайн, така и присъствено. Водени от известния инструктор на Leica Akademie, Зигфрид Хансен, тези курсове са отворени за местните участници с възможност да се потопят в света на професионалната фотография. Зигфрид Хансен, който е известен със завладяващата си "street фотография", ще преведе участниците през своя изпитан в практиката фотографски опит и ноу-хау, който стои зад впечатляващите му творби.

Пътуването към преоткриване на шедьоври съвсем не спира в Германия. То ще обхване и Великобритания, Франция, Испания както и други страни, като към курсовете ще се присъединят още професионални фотографи. Този последен сезон на "Xiaomi Master Class Supported by Leica" ще бъде достъпен чрез официалния уебсайт на Xiaomi и платформите на социалните мрежи на бранда, което пък от своя страна ще позволи на световните любители на фотографията да се обучават със собствено темпо и удобство.

Повече може да научите на Xiaomi Master Class страниците:
https://event.c.mi.com/global/xiaomiImagery/xiaomimasterclasssupportedbyleica/
Xiaomi Twitter: https://twitter.com/xiaomi
Xiaomi Facebook: https://www.facebook.com/XiaomiGlobal/
Xiaomi Instagram: https://www.instagram.com/xiaomi.global/                               
Xiaomi Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCspJ6mFfCwOV4qFjZWi2wg

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината
10.12.2023 17:40 52
Стефан Марков е носител на наградата на Сдружението на предприемачите Предприемач на годината

На тържествена церемония Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Па...

Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината
10.12.2023 16:23 201
Стойко Стефанов: Задълженията на Белово се доближават до бюджета на общината

Задълженията на Белово доближават до размера на бюджета на община. Това съобщи в ...

Ето кои стоки поевтиняват
10.12.2023 15:29 176
Ето кои стоки поевтиняват

Продължава поскъпването на храните на едро и индексът на ДКСБТ се качи почти до н...

ТМ+

Хороскоп за 10 декември
10.12.2023 11:18 260 Общество
Хороскоп за 10 декември

Овен - Не ограничавайте инициативата си. Ако ви е необходимо да привлечете...

Хороскоп за 9 декември
09.12.2023 11:53 341 Общество
Хороскоп за 9 декември

Овен - Върнете се още веднъж към всичко изоставено и изостанало. Изяснете си пр...

Отличиха заслужилите художници за 2023 г.
08.12.2023 18:21 1741 Култура
Отличиха заслужилите художници за 2023 г.

70 творби на 28 автори са включени в годишната изложба на пазарджишките художници...

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO - единствените смартфони на пазара в цвета на 2024, обявен от Pantone.
08.12.2023 16:40 214 Техно