23.9 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

За една зодия денят не е благоприятен за финансови сделки

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Дневен хороскоп за 28 февруари

Овен
Девизът на деня е любов, спокойствие и съгласие. Отношенията с околните се стабилизират, макар все още да се чувства отрицателното влияние на предишните дни.

Телец
Изразено желание да успеете навсякъде и характерната ви разхвърляност могат да доведат до грешки и напрежение. Вероятни са някакви известия, които да ви накарат да промените плановете си.

Близнаци
Денят не е благоприятен за финансови сделки. Днес всякакви активни дела са ви противопоказани. Не взимайте важни решения. Не правете сериозни покупки, съществува вероятност от влошаване на финансовото ви положение.

Рак
Денят е благоприятен за деловата активност, обсъждане на бъдещи планове в различни сфери на живота. Жените от знака могат да проявят на практика своето обаяние за търсене на нов партньор или утвърждаване.

Лъв
Конфликтни ситуации следват една след друга. Вие няма да се показвате в най-добрата си светлина. За това не бива да се доверявате на съмнителни хора.

Дева
Този ден смело можете да посветите на любовта, семейството и новите запознанства, които скоро може да прераснат в сериозни и дълготрайни отношения. Днес заездите благоприятстват всякакъв вид покупки.

Везни
Деловата ви активност си остава нестабилна. Днес се налага да положите максимални усилия във всичко, с което се захванете. Неочаквани препятствия и неразбории ви съпътстват през цялото време.

Скорпион
Следва да намалите желанията си за покупки, защото са възможни загуби. През първата половина на деня са възможни малки недоразумения с колеги, но впоследствие умението ви да контактувате безпроблемно се повишава.

Стрелец
Днес следва да се отнасяте със засилено внимание към колегите и обкръжаващите ви, защото е възможно да възникнат конфликти. През деня не спорете с никой и не планирайте срещи.

Козирог
Днес следва да се отнасяте много внимателно към всички предложения. Вашата щедрост или доверчивост могат да доведат до грешки.

Водолей
Днес ви интересуват парите и бизнеса. Цените всичко, което може да даде конкретни практически резултати. Финансовия ви живот е изпълнен с полети и падания.

Риби
Денят е свързан със снижаване на деловата активност и предразположение към депресии. През първата половина на деня са възможни дребни неприятности и неразбории.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии