10.9 C
Пазарджик
неделя, 25 февруари, 2024

Плюс Фестивал

Той отново ще стартира със Secret Location концерт с участието на Орлин Павлов и неговата банда JP3. Подгряващи изпълнители ще бъдат Георги Зайков и Едит Унджиян. Местата са ограничени, а пропуски за събитието ще могат да се вземат от офиса на Плюс Фестивал, който се намира във фоайето на зала „Маестро Георги Атанасов” от 10:00 до 13:00 часа всеки ден до началото на концертите. Събраната сума от пропуските ще се вложи в благотворителна кауза, която ще бъде обявена на самия концерт.
Програмата ще продължи на 2 и 3 септември с вечерни концерти от 20:00 ч. на площад „Константин Величков” – „Тортата”. Специално участие ще вземат Криско, Дара, Тита и F.O.

Ще участват и международни изпълнители – EXCESS (Македония), Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band (Сърбия), Karina Ghita (Румъния), заедно с представителите от България – Тhe Hopers, Modica Band, Лидия Стаматова, Стефани Илиева и Николай Гурманов.

Ще се включат и пазарджишки таланти, сред които са участникът от X Factor – Емил Петров, ПТС „Албена”, Мажоретен състав „Мистерия”, момчетата от Electra crew, Ballet Torrens, а за настроението на публиката ще се погрижат DJ Joko и DJ Svetlio.

На 2-и и 3-и септември от 11:00 ч., центърът на Пазарджик ще се превърне и в пространство за възможности благодарение на Пазарджик Експо – младежко изложение, организирано съвместно със Съвета за младежка политика. Събитието цели да запознае и разкрие възможностите, които Пазарджик предоставя за развитието на децата и младите хора. Спорт, изкуство, младежка ангажираност, неформално образование – това са само част от сферите, които ще бъдат представени.

Плюс Фестивал 2017 се организира от Община Пазарджик, подкрепена от над 60 млади доброволци, които всяка година се грижат фестивалът да става все по-мащабен.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии